Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι Λούκα

Μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε ο προπονητής μας στην Αέλ έκρινε σωστό να μας πει ότι ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα και πως οι δημοσιογράφοι παρασύρουν τον κόσμο με τα γραφόμενα τους, λες και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ του αρέσει αυτό το θέαμα. Στην ανεπιτυχή του προσπάθεια να προστατεύσει την ομάδα του μας είπε ότι είχε 18 τελικές με τον Εθνικό. Όταν φτάσαμε στο σημείο να χρησιμοποιούμε τις τελικές που είχαμε με τον Εθνικό, σημαίνει πιάσαμε πάτο.

Οι δηλώσεις:

Κέρδισε δίκαια η ΑΕΛ. Θεωρώ ότι η ΑΕΛ τα τελευταία 30 λεπτά ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Δεν ξέρω τι έγινε μετά που προηγηθήκαμε. Ανέβασε ψυχολογία και κέρδισε δίκαια η ΑΕΛ. Συγχαρητήρια στον Κέρκεζ, όχι μόνο για τη νίκη αλλά για τη δουλειά του.

Όταν αναλάβατε είπατε ότι το ΑΠΟΕΛ έχει πλήρες ρόστερ. Το πιστεύετε ακόμα μετά την αποψινή εμφάνιση;
“Αλίμονο αν μετά από μια ήττα να αλλάζουμε γνώμη. Το ΑΠΟΕΛ είναι εκεί και θα είναι εκεί. Μπορεί να είμαστε στεναχωρημένοι αλλά αλίμονο μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα, να λέμε τα αντίθετα”.

Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τη Σεβίλλη που υπήρχε ενθουσιασμός, με Εθνικό και ΑΕΛ το ΑΠΟΕΛ ήταν κάκιστο υπό τη δική σας καθοδήγηση…
“Είναι η γνώμη σας ότι ήταν κάκιστο. Θεωρώ ότι μέχρι τη στιγμή που πετύχαμε το τέρμα, ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι. Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια πήρε τη νίκη στα τελευταία 30 λεπτά”.

Χρειάστηκαν 43 λεπτά για να φτιάξετε τελική προσπάθεια…
“Αυτό είναι το φετινό πρόβλημα, ότι τα περισσότερα τέρματα τα πετυχαίνουμε στα στημένα”.

Και ο κόσμος τα τελευταία δυο παιχνίδια την ίδια γνώμη έχει…
“Όταν εσείς οι δημοσιογράφοι καθημερινά γράφετε τα ίδια και τα ίδια, είναι φυσιολογικό να παρασύρετε και τον κόσμο. Αλλά εμείς στο ΑΠΟΕΛ είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από το ρόστερ μας”.

Γράφουμε εμείς ότι το ΑΠΟΕΛ έχει διαφορετική εικόνα από αυτή που έδειξε στα δυο παιχνίδια;
“Με τον Εθνικό είχαμε 18 τελικές. Πως γίνεται να μου λέτε ότι το ΑΠΟΕΛ ήταν κάκιστο; Σας παρακαλώ”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X