Δεν γίναμε φαβορί

Ο ΑΠΟΕΛ αποχαιρετά το 2018 στην κορυφή της βαθμολογίας γεγονός που του επιτρέπει να βλέπει τη συνέχεια με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία και δυναμική. Είναι αλήθεια ότι τα όσα έγιναν από το καλοκαίρι μέχρι και τον Οκτώβριο δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κλίμα και αρνητικά δεδομένα από κάθε άποψη.

Η ομάδα όμως υπό την καθοδήγηση του Τραμεντσάνι έβγαλε αντίδραση και ένα σερί νικών σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων μας οδήγησε στην πρώτη θέση.

Όσο απρόσμενη εξέλιξη και αν θεωρείται αποτελεί ένα μάθημα για όλους. Μάθημα πίστης, υπομονής αλλά και κατανόησης ότι τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έγινε υπερομάδα και προφανώς δεν ήταν τόσο χάλια όσο έδειχνε. Ο δρόμος είναι μακρύς και θα υπάρξουν απώλειες βαθμών. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει βελτίωση αφού εξακολουθούν να υπάρχουν δυνατότητες για να δούμε την ομάδα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση της.

Το κενό που αφήνει ο Τάμαρι τις επόμενες εβδομάδες είναι η πρώτη και πιο χαρακτηριστική πρόκληση. Όλοι αναμένουμε από τους Εφραίμ και Ντε Βινσέτι να κάνουν το κάτι παραπάνω για να καλύψουν το κενό του Ιορδανού.

Υπάρχει όμως και το κεφάλαιο ενίσχυσης. Μέσα από την μια τουλάχιστον μεταγραφή που θα γίνει η ομάδα πρέπει να πάρει ουσιαστική βοήθεια στο γκολ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!