Αποδεκτός

Ο Μπάλογκ εισπράττει τη θετική ενέργεια του κόσμου αφού από μικρά αλλά σημαντικά πράγματα αντιλαμβάνεται ότι πλέον είναι αποδεκτός.

Οι πιο κάτω δηλώσεις του είναι αντιπροσωπευτικές και σημαντικές….

“Αισθάνομαι καλά εκεί και χάρη στο πρώτο μου γκολ είμαι πολύ πιο… απελευθερωμένος. Στους προηγούμενους δύο αγώνες πρωταθλήματος, έδωσα ασίστ και αισθάνομαι ότι γίνομαι όλο και πιο αποδεκτός. Για παράδειγμα, όταν αρχίζω να κάνω ζέσταμα στους αγώνες, το κοινό αρχίζει να με χειροκροτεί, έτσι αισθάνομαι την εμπιστοσύνη τους. Με τους συμπαίκτες μου, παίρνω πολύ καλά, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ. Ελπίζω ότι θα αποκτήσω περισσότερες ευκαιρίες από το τεχνικό τιμ. Ο στόχος μου είναι να γίνω βασικός σε σύντομο χρονικό διάστημα”

“Νομίζω ότι μπορώ να είμαι ένας ισχυρός επιθετικός σε μεγάλα παιχνίδια. Είχαμε πολλές αναμετρήσεις που κρίθηκαν τα τελευταία δέκα λεπτά, γεγονός που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα χαρακτηρίζεται από σκληρούς αγώνες. Δεν κερδίζεις εύκολα τους βαθμούς.Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι συνεχώς. Η τελευταία ομάδα στη βαθμολογία μπορεί να κερδίσει μια ισχυρότερη ομάδα. Δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!