Δεν είναι από το πάνω ράφι

Προειδοποιήσαμε από χτες ότι το short list του Κρίστιανσεν δεν περιλαμβάνει παίκτες από το πάνω ράφι όπως αρέσκονται να γράφουν εδώ και εβδομάδες πολλοί και διάφοροι, στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν την καθυστέρηση. Η διαρροή διαφόρων ονομάτων το επιβεβαιώνει και η τελευταία είναι αυτή του Mathias Ranégie. Πρόκειται για έναν από τους επιθετικούς που βρίσκονται στο short list και με τον οποίο ενδεχομένως να επέλθει συμφωνία. Ο παίκτης ειδοποιήθηκε να έρθει στην Κύπρο αύριο και αν δεν αλλάξει κάτι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Mathias Ranégie είναι 32 χρονών και την τελευταία διετία περιπλανιέται ως δανεικός έχοντας αγωνιστεί στις Millwall, Dalian Aerbin και Djurgårdens IF. Προηγούμενος ήταν στην Watford στην οποία όμως δεν κατάφερε να έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής.

Η πιο παραγωγική φάση στην καριέρα του ήταν από το 2010 μέχρι το 2012 όταν με τις φανέλες των BK Häcken και Malmö FF σκόραρε συνολικά 49 γκολ σε 89 αγώνες.

O Σουηδός έχει συμβόλαιο και του χρόνου με την Watford η οποία προφανώς θέλει να επεκτείνει το δανεισμό του αφού δεν είναι στα πλάνα της.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X