Δεν ήταν εύκολο

Ο Ντολ στις πρώτες του δηλώσεις σε παιχνίδι κυπριακού πρωταθλήματος δήλωσε οτι είναι ευχαριστημένος και οτι δεν ήταν εύκολο αφού ο αντίπαλος ξέρει να αμυνεται καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Καταρχάς ευχαριστώ τον αντίπαλο προπονητή για τα συγχαρητήρια και για τα λόγια του για την Ευρώπη. Είχαμε αρκετούς διεθνείς παίκτες και δεν ήταν τόσο εύκολο. Το πρώτο παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις ρυθμό…
Ξεκινήσαμε φανταστικά με ένα πολύ ωραίο γκολ αλλά μετά χάσαμε λίγο την συγκέντρωση και είχαμε ένα διάστημα που μείναμε λίγο πίσω όμως αυτό είναι φυσιολογικό. Είδα αρκετά θετικά. Ξέρουμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο δυνατοί οι παίκτες. Έχουμε 7-8 νέους παίκτες και για κάποιους ήταν το πρώτο στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα ήταν εντάξει και πιστεύω ότι και ο κόσμος στο γήπεδο έμεινε ικανοποιημένος.
Τώρα πρέπει να δουλέψουμε κάθε μέρα σκληρά για να έχουμε καλά αποτελέσματα και να παίζουμε το ποδόσφαιρο μας. Το επόμενο παιχνίδι είναι την Πέμπτη και είναι καλό να βλέπω ότι όλα τα παιδιά δουλεύουν. Με τον καιρό θα παίξουμε καλύτερο και πιο γρήγορο ποδόσφαιρο. Σε κάποιες στιγμές η συγκέντρωσή μας δεν ήταν τόσο καλή. Αρκετοί μου είπαν πως είναι δύσκολο να παίζεις με την ΑΕΛ γιατί έχει καλή οργάνωση και το είδαμε και σήμερα. Δεν ήταν εύκολο και είμαι χαρούμενος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!