Δεν μπορεί να γίνει μόνο με το όνομα

Τι να πει και ο καημένος ο ΜcCarthy με τα χάλια που είδε σήμερα; Ξέρει είπε που πρέπει να βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ αλλά δεν μπορεί να γίνει μόνο με το όνομα. Αυτό από μόνο του λέει πολλά και είναι όλη η ουσία της φετινής μας κατάντια. Με άλλα λόγια λείπει η ποιότητα.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί ο αντίπαλος πάλεψε πολύ σκληρά και πρέπει να λάβουν συγχαρητήρια για την απόδοσή τους. Με κάποια πράγματα είμαι ευχαριστημένος, με κάποια όχι. Ξέρω πολύ καλά που βρίσκεται συνήθως και που πρέπει να βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ. Αλλά δεν μπορεί να γίνει μόνο με το όνομα. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο. Μόνο εγώ, οι παίκτες, οι συνεργάτες μου και το υπόλοιπο προσωπικό μπορούμε να μας βγάλουμε από αυτή τη θέση».

Σε ποια σημεία πρέπει να δουλέψετε και για ποια σημεία είστε ευχαριστημένος; 

«Ξεκίνησα δουλειά την Δευτέρα και το να αλλάξεις πλήρως την εικόνα σε πέντε μέρες είναι αδύνατο. Άλλαξαν πολλοί παίκτες το καλοκαίρι, 16 αν δεν κάνω λάθος. Πρέπει να βρούμε συνοχή. Είμαι ευχαριστημένος με την αφοσίωση των παικτών. Δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλοί όσον αφορά στον τρόπο που παίξαμε. Και πάντα είναι θετικό όταν δεν δέχεσαι γκολ».

Για τις εντυπώσεις του από το ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο:

«Το ΑΠΟΕΛ είναι ένας φανταστικός σύλλογος. Από το προπονητικό κέντρο, από τον επαγγελματισμό που υπάρχει. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ καλούς παίκτες. Ανυπομονώ για το μέλλον μου εδώ που ελπίζω να είναι μακρύ και πετυχημένο».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!