Δεν βοηθούν ούτε οι διαρροές

Η ομάδα μας βρίσκεται σε μια τρομερή δύσκολη θέση αφού για διάφορους λόγους έχει καθυστερήσει αφάνταστα και αδικαιολόγητα η προσθήκη του αριστερού μπακ και του επιθετικού. Οι δικαιολογίες πλέον δεν πείθουν κανέναν αφού η συμφωνία με εκείνον τον Σουηδό που τελικά ακυρώθηκε λόγω της κατακραυγής του κόσμου, δείχνει ότι υπάρχουν τρομερές αντιφάσεις στον τρόπο που λειτουργούν οι υπεύθυνοι.

Μια πτυχή που κάνει ακόμα πιο δύσκολα για τον ΑΠΟΕΛ είναι και οι διαρροές ονομάτων που συνήθως έχουν την υπογραφή των υπευθύνων ή όσων συναλλάσσονται μαζί τους. Σήμερα διέρρευσε το όνομα του Ουρουγουανού επιθετικού Ντιέγκο Ιφράν. Πρόκειται για παίκτη με αξιόλογο βιογραφικό με μια γεμάτη τετραετία στην Ισπανία με τη φανέλα της Σοσιεδαδ.

Η αξιολόγηση του βιογραφικού του όμως είναι παγίδα. Αντίστοιχη παγίδα και ίσως πιο μεγάλη ήταν αυτή του Νταμιάο για τον οποίο ενδιαφερθήκαμε προ μηνός. Ήταν επίσης μια διαρροή που ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών σε αφύσικα επίπεδα, έστω και λίγοι είχαν τη δυνατότητα να αντιληφθούν ότι πολύ δύσκολα θα ερχόταν ένας τέτοιος παίκτης στην Κύπρο.

Είναι για αυτό που οι διαρροές δεν βοηθούν αφού κάνουν το έργο των υπευθύνων ακόμα πιο δύσκολο.

Εν τω μεταξύ η περίπτωση να προχωρήσει η περίπτωση του Ιφράν είναι απομακρυσμένη. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X