Κλείστε τον να τελειώνουμε

Η χτεσινή μέρα πέραν του σοκ που προκάλεσε η είδηση για την συμφωνία με το παλικάρι από την Σουηδία είχε και μια θετική εξέλιξη που πέρασε στο ντόκου. Αυτή αφορά το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον 22χρονο Κύπρο Χριστοφόρου. Για όσους δεν τον γνωρίζουν πρόκειται για παίκτη του Άρη Λεμεσού ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Χριστοφόρου αν και είχε μόνο 10 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα έδειξε ότι έχει τα φόντα να κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα αφού η ταχύτητα και η τεχνική του κατάρτιση είναι χαρακτηριστικά που κρίθηκαν ως ξεχωριστά.

Η προοπτική του Χριστοφόρου αν έρθει στον ΑΠΟΕΛ είναι να αποτελέσει back up του Μιλάνοφ αφού μπορεί να επιτελέσει αυτό τον ρόλο. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όπως γίνεται αντιληπτό δεν θα είναι απαραίτητη η παρουσία του Σέρτζιο.

Με την ομάδα να έχει πολύ μεγαλύτερες ανάγκες σε άλλες θέσεις με πιο μεγάλη αυτή στην επίθεση αλλά και αυτές στο κέντρο της άμυνας και στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, η απόκτηση του Χριστοφόρου θα έχει διπλό όφελος.

Είναι για αυτό που πρόκειται για μια μεταγραφή που πρέπει να γίνει το συντομότερο έτσι ώστε να τρέξει η μεταγραφική ενίσχυση με την ελπίδα ότι δεν έχει χαθεί το τρένο των ομίλων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!