Δήλωση περί εξαιρετικού ρόστερ

Γράφω με αφορμή τη δήλωση του αντιπροέδρου μας Χάρη Φωτίου σχετικά με την άποψη του για το εξαιρετικό ρόστερ που θεωρεί πως έχει ο ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή, άποψη που αντιπροσωπεύει και την διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη. 

Αλήθεια πως μπορεί ένα ρόστερ να θεωρείται εξαιρετικό όταν:

1. Διαθέτουμε 3!! κοινοτικούς τερματοφύλακες εκ των οποίων μόνο ο ένας  μπορεί να προσφέρει αφού ο δεύτερος έχει κριθεί ανεπαρκής από την  περίοδο προετοιμασίας και ο τρίτος θα είναι έτοιμος να προσφέρει απο τον Ιανουάριο.

2. Δεν διαθέτουμε ΚΑΝΕΝΑ αριστερό ακραίο αμυντικό που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας.

3. Ο περίφημος αντικαταστάτης του Μάριο Σέρτζιο μετα βίας μπαίνει στην αποστολή και έχει κριθεί επίσης ανεπαρκής από τον καιρό της προετοιμασίας.

4. Δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά η χρονιά και οι κεντρικοί αμυντικοί μας είναι είδος προς εξαφάνιση σε κάθε παιχνίδι.

5. Από τις 2 μεταγραφές που έγιναν για την επίθεση στον αρχικό σχεδιασμό, ο Λεάλ με ανακούφιση όλων δόθηκε δανεικός στην Πορτογαλία ενώ ο Πιατκοφσκι βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας χάνοντας συχνά τη θέση του από τον φιλότιμο αλλα κατα τ άλλα ανέτοιμο να σηκώσει το οποιοδήποτε επιθετικό βάρος στη ομάδα μας Πιέρο Σωτηρίου.

6. Η συντριπτική πλειοψηφία των νεαρών Κύπριων παικτών μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί επανειλημμένα ούτε στο ελάχιστο των απαιτήσεων της ομάδας μας.

7. Έχουμε φτάσει στο σημείο ο 34 Χαραλαμπίδης να θεωρείται βασική και αναντικατάστατη μονάδα της 11άδας μας.

Αν όλα όσα ανέφερα πιο πάνω αποτελούν κατά την άποψη της διοίκησης ένα εξαιρετικό ρόστερ τότε σημαίνει πως αρμενίζουμε πολύ στραβά και ότι οι χειρότερες μέρες έρχονται και είναι πολύ κοντά μας.

Υ.Γ Παρακαλώ αν έχετε σκοπό να το δημοσιεύσετε να το κάνετε όσο είναι ακόμα επίκαιρες οι δηλώσεις.

Ευχαριστώ.

A.A

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!