Έχουν να πουν και να κάνουν πολλά

Η σημερινή άφιξη του Μάριο Μπέιν σηματοδοτεί πρακτικά τη νέα εποχή που αρχίζει. Το πόσους μήνες θα διαρκέσει αυτή είναι κάτι που θα δούμε στην πορεία με το πρώτο τεστ αντοχής να καθορίζεται στις τρεις μήνες οπότε και θα γνωρίζουμε αν ο ΑΠΟΕΛ θα συμμετάσχει με ομίλους.

Ο Ολλανδός προπονητής έρχεται προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά και με σειρά συναντήσεων για τα δεδομένα που θα βρει στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Μπειν θα έχει συναντήσεις τόσο με τη διοίκηση όσο και με τους Σάμπουριτς, Λορέθνο αλλά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου που θα τον στελεχώσουν. Ο Κωστή θα παραμείνει ενώ το ίδιο μάλλον θα γίνει και με το γυμναστή Σωτήριου, έστω και αν ο Μπειν θα φέρει και το δικό του.

Ο Ολλανδός ζήτησε και έγινε αποδεκτό να φέρει μαζί του δυο άτομα με τα οποία θέλει να συνεργαστεί (βοηθός προπονητής και γυμναστής).

Πρακτικά ο Μπέιν πρέπει να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι τα συν και τα πλην του ρόστερ έτσι ώστε να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη που θα κάνει την περίοδο προσαρμογής του ελάχιστη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!