Κορόϊδα

Ο Δώνης έκανε δηλώσεις σχετικά με τον ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και ουσιαστικά είπε ότι προτιμά να ψάξει και να βρει τον επόμενο αράπη που θα δώσει σε αυτόν και στο πολυπληθές επιτελείο του τα εκατομμύρια που θέλουν.

Πέραν αυτού όμως ξέρει πολύ καλά ότι και να έκανε εκπτώσεις στο οικονομικό δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει η κουβέντα με τον κουμπάρο-γυμναστή στο σχήμα…

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, έγινε μια προσέγγιση, αλλά έκρινα ότι δεν θα μπορούσε να προχωρήσει. Νομίζω είναι για αρκετούς λόγους. Εκτιμώ τον ΑΠΟΕΛ, πέρασα πολύ καλά, αλλά τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά.

Ήταν σε αρχικό στάδιο η ιστορία και δεν προχώρησε σε κάτι παραπάνω. Με τις μόνες ομάδες που δεν έχω ξαναμιλήσει είναι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Με όλες τις άλλες έχω μιλήσει.


Αυτή τη στιγμή τα πράγματα προσπαθώ και τα βλέπω λίγο διαφορετικά σε ότι αφορά το επόμενο βήμα μου. Είμαι σε μια περιοχή τα τελευταία τρία-τέσσερα χρόνια. Είναι η πρώτη φορά  που θέλω να εξαντλήσω τα περιθώρια για να βρω κάτι εδώ. Θα το προσπαθήσω όσο γίνεται».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!