Εδώ σε θέλω σενιόρ Λορένθο

Ο προπονητής της ΑΕΛ χάρηκε για τη σημερινή εξέλιξη περισσότερο και από τον αντίστοιχο της Τορίνο και το ζητούμενο πλέον για την ομάδα μας είναι να μπορέσει να διαχειριστεί σωστά την αποχώρηση του καλύτερου αμυντικού της. Ο Καρλάο ήταν πολύς για το κυπριακό πρωτάθλημα και πλέον θα το διαπιστώσουμε με τρόπο που πρέπει να είναι όσο το δυνατό λιγότερο επώδυνος.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι αρμόδιοι να κινηθούν άμεσα έτσι ώστε να βρεθεί ένας τουλάχιστον κεντρικός αμυντικός κλάσης. Το βάρος της ευθύνης πέφτει στον αρχισκάουτερ Λορένθο ο οποίος ήρθε στον ΑΠΟΕΛ για να καλύψει τα σοβαρά κενά των υπολοίπων της επιτροπής προγραμματισμού.

Ο Ισπανός διαφημίστηκε για τις άκρες που έχει σε Ισπανία και όχι μόνο πλέον πρέπει να βρει τους παίκτες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου είναι δύσκολη αλλά ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να διαθέσει και τα λεφτά που ενδεχομένως να απαιτήσουν κάποιες ομάδες όπως συνέβη και με την περίπτωση του Καρλάο. Εξάλλου οι πωλήσεις των Ντε Βινσέτι και Καρλάο απέφεραν έσοδα που θα πρέπει να επαναεπενδυθούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X