Ευχαριστημένοι υπό τις περιστάσεις

Μπορεί ο Κρίστιανσεν να δήλωσε ότι η ομάδα μας δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε αλλά υπό τις περιστάσεις και με βάση την απόδοση το 1-0 μπορεί να θεωρηθεί και αποδεκτό. Ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το αντίστοιχο εναντίον της Ρόζενμποργκ αλλά βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ.

Στην επανάληψη η εικόνα βελτιώθηκε και παρά τις περιορισμένες από κάθε άποψη επιλογές από τον πάγκο μπορέσαμε να εκδηλώσουμε πραγματικές επιθετικές προσπάθειες! Η Κοπεγχάγη θα μπορούσε να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης στις καθυστερήσεις και από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε δικαιούμαστε και πρέπει να προσβλέπουμε στην ανατροπή.

Μέσα από τον ψεσινό αγώνα αλλά και αυτούς με τη Ρόζενμποργκ εντοπίστηκαν οι παθογένειες του ΑΠΟΕΛ οι οποίες σχολιάζονται μέσω της στήλης Πίκος Απίκος. Τα μεγάλα κενά διαστήματα στα οποία έκανε αναφορά ο προπονητής μας σχετίζονται με την αδυναμία να κρατήσουμε την μπάλα με τρόπο που να απορροφήσει την πίεση που εξασκείται στην άμυνα αλλά και να επιτεθούμε με αξιώσεις.

Ο Ορλάντι στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός προσπάθησε να ανταποκριθεί στο ρόλο αυτό και υπό τις περιστάσεις  ανταποκρίθηκε. Φάνηκε όμως ότι χρειάζεται και αυτός μεγαλύτερο στήριγμα ή και ουσιαστικότερες βοήθειες από τους υπόλοιπους.

Το πώς και τι μπορεί να αλλάξει σε μια εβδομάδα στο ΓΣΠ προκειμένου να δούμε έναν διαφορετικό ΑΠΟΕΛ είναι κάτι που γνωρίζει καλύτερα ο Κρίστιανσεν. Ο προπονητής μας χαμογέλασε πονηρά ψες και δήλωσε ότι θα βρει τις λύσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!