Εφραίμ: οι προσδοκίες και η γνωστή καθυστέρηση

Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να βελτιωθεί αν δεν επιστρέψουν στην εντεκάδα του συγκεκριμένοι παίκτες. Δεν αρκεί μάλιστα να επιστρέψουν περιστασιακά αλλά να μπορέσουν να δώσουν λύσεις σε βάθος χρόνου. Αυτή είναι η πραγματικότητα όσον αφορά την ομάδα μας και κάτι που “φωτογραφίζουν” οι αρμόδιοι στις πρόσφατες δηλώσεις του.

Πρακτικά αναφέρονται σε δυο παίκτες οι οποίοι λείπουν και απουσία τους βγάζει μάτια. Για τον Μιλάνοφ κάναμε ήδη αναφορά οπότε σήμερα παίρνει σειρά ο Εφραίμ.

Πρόκειται για μια ακόμα πονεμένη ιστορία. Και αυτό γιατί ο Εφραίμ τους τελευταίους πέντε μήνες περνά περισσότερο χρόνο σε φυσιοθεραπείες και προπονούμενος ατομικά παρά να αγωνίζεται.

Μέσα από τρεις διαδοχικά τραυματισμούς ο ποιοτικότερος μας μεσοεπιθετικός έχασε το τέλος της περσινή χρονιάς, το φετινό βασικό στάδιο της προετοιμασίας και όταν επανήλθε μετά δυσκολίας προέκυψε ο τραυματισμός στην ωμοπλάτη.

Στις 23 Αυγούστου λοιπόν φάνηκε άτυχος αφού μια πτώση στον αγώνα με τη Σλάβια είχε σαν αποτέλεσμα να πάθει εξάρθρωση ωμοπλάτης. Από τότε μόλις προχθές μπόρεσε να προπονηθεί ατομικά στο γήπεδο, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι κάθε τραυματισμός του συνοδεύεται από μεγάλο διάστημα επανόδου.

Θα χρειαστεί λοιπόν υπομονή αλλά και προσοχή προκειμένου να μην συμβεί και πάλι κάτι που θα τον οδηγήσει στα πιτς αφού ήδη προέρχεται από μια μακρά περίοδο όπου είχε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής και διαφόρων ειδών τραυματισμούς που του απέτρεψαν να προπονηθεί σε ψηλές εντάσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!