Έγιναν προτάσεις σε υποψηφίους

Ο Πετεβίνος τοποθετήθηκε σήμερα σήμερα για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας και στο πιο σημαντική που αφορά το μεταγραφικό πλάνο είπε πως έγιναν προτάσεις σε παίκτες που προκρίθηκαν από τον Κρίστιανσεν. 

Όλα όσα είπε στο Σούπερ Σπορ ΦΜ:

Για τον Μπαράλ και τα δυο γκολ που πέτυχε…
«Ο Μπαράλ με το που ήρθε ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα. Ας μην ξεχνάμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν ήταν βασικός στην Γρανάδα, είχε συμμετοχές και όταν τέθηκε εκτός πλάνων ήταν 22 Νοεμβρίου. Δεν υπήρχε θέμα ρυθμού. Το σημαντικό είναι ότι έδειξε να έχει την ποιότητα και το αγωνιστικό προφίλ που ήθελε ο προπονητής. Είναι επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Σωτηρίου και Ντε Καμάργκο».

**«Ο προπονητής ήταν κάθετος για τον Μπαράλ καθώς ήθελε ένα φορ με το εύκολο γκολ και με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους δυο. Πάει καιρός να σκοράρει αλλά έδειξε ότι έχει το γκολ».

Για την τοποθέτηση του Κρίστιανσεν για το θέμα αντικατάστασης του Καρλάο…
«Η ερώτηση ήταν ανησυχεί ότι έμειναν 9 μέρες μέχρι και την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται και αν τον ανησυχεί που ακόμα δεν βρήκε τους ποδοσφαιριστές. Απάντησε «Δεν μπορώ να εγγυηθώ οτιδήποτε. Γίνεται προσπάθεια να βρεθούν παίκτες και ψάχνουμε ποδοσφαιριστές καλύτερους από αυτούς που έχουμε». Θέλω να προσθέσω σε αυτό ότι αν το ΑΠΟΕΛ προτίθετο να κάνει μεταγραφή για αριθμητικούς λόγους θα ήταν εύκολο να το κάνει. Εμείς ψάχνουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να ενισχύσουν και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ποδοσφαιριστές τέτοιου προφίλ υπάρχουν στο παζάρι αλλά το δυστύχημα είναι ότι δεν έχουν σαν πρώτη επιλογή το Κυπριακό πρωτάθλημα»
Αν προκύπτει οτιδήποτε στο θέμα ενίσχυσης…
«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Τα τελευταία 24ωρα έχουν σταλεί κάποιες προσφορές και περιμένουμε κάποιες απαντήσεις. Το κακό είναι ότι τέτοιοι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο περιμένοντας να κάνουν την καλύτερη μεταγραφή. Αυτό μας δυσκολεύει αλλά περιμένουμε ότι λείαν συντόμως θα έχουμε απαντήσεις».

Είναι ανοικτό ακόμα το θέμα Γιαμπερέ;
«Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Όταν μας ενημέρωσε ότι έχει πιο ελκυστική πρόταση εμείς αποσύραμε την προσφορά μας. Δεν επανήλθε αυτό το θέμα, σε άλλους ποδοσφαιριστές κάναμε προσφορές».

Για τα αγωνιστικά…
«Το ερώτημα έχει να κάνει με τους παίκτες που είναι στο ιατρικό δελτίο. Μέσα σε ενάμιση προπόνηση θα κριθεί αν θα υπάρξουν και άλλες επιλογές. Πέραν από τον Αστίθ δεν περιμένουμε κάποιον άλλο. Ο Αστίθ ήταν στην αποστολή με ην ΑΕΖ. Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είναι εκτός οι Βάντρ και Μιλάνοφ. Ο Μπερτόλιο θα αξιολογείται μέρα με τη μέρα αλλά είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X