Εγκλωβισμένοι σε δύσκολες περιπτώσεις

Η ετοιμότητα της Σούντοβα αφού βρίσκεται στα μισά του πρωταθλήματος Λιθουανίας και κυρίως η δυναμικότητα του Ερυθρού Αστέρας καθιστούν επείγουσα την ανάγκη ποιοτικής ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ.

Ουσιαστικά οι αρμόδιοι ψάχνουν για τους παίκτες που θα μπορέσουν να δώσουν στην μεσοεπιθετική μας γραμμή την οντότητα και λύσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο προκειμένου να αγωνιστούμε σε ομίλους.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που γίνεται ίσως και ανέφικτο λόγω του ότι οι επιλογές παικτών καθιστούν την έγκαιρη ενσωμάτωση τους στις προπονήσεις αμφίβολη.

Όσον αφορά τους δυο επιθετικούς τα δεδομένα είναι τέτοια που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο όχι μόνο να βρεθούν έγκαιρα στην Πολωνία αλλά και να έρθουν στο ΑΠΟΕΛ.

Ο Ούγκο Βιέιρα εδώ και 15 μέρες αξιολογεί την πρόταση που του έχει υποβληθεί από την ομάδα μας αλλά δεν διάζεται να αποφασίσει αφού έχει και άλλες επιλογές, ενώ υπάρχει και οικονομική διαφορά με τον ΑΠΟΕΛ.

Εξίσου δύσκολη είναι και η περίπτωση του Πέδρο Κόντε αφού πέραν του ότι ανήκει στα Γιάννινα που ζητούν ένα σημαντικό ποσό για να τον παραχωρήσουν, ο παίκτης προτιμά να συνεχίσει σε ομάδα της Ελλάδας και μόνο αν δεν συμβεί αυτό θα αξιολογήσει σοβαρά την πρόταση του ΑΠΟΕΛ.

Τέλος η περίπτωση του Ντε Βινσέτι εκκρεμεί αφού δεν μπορεί να πάει από το Μπουένος Αιρες όπου κάνει διακοπές στην Πολωνία αν πρώτα δεν μείνει ελεύθερος. Υπάρχει επίσης το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα της μακράς αποχής του αφού έχει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X