Υπέρβαση και αναμονή

Η απόκτηση επιθετικών που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά απαιτεί υπέρβαση στο οικονομικό κάτι που έχει συμβεί. Εδώ και μέρες στάληκαν οικονομικές προτάσεις στους Κόντε και Βιεϊρα και αυτό πλέον υπάρχει αναμονή αφού η διοίκηση Πετρίδη αφήνει να νοηθεί ότι δεν θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.

Ο Πετεβίνος έκανε σχετικές δηλώσεις:

Για την κλήρωση με την Σούντουβα στον 1ο προκριματικό: «Είναι η πρωταθλήτρια Λιθουανίας. Είναι το πρώτο βήμα εάν θέλουμε να κάνουμε το επόμενο. Αυτή τη στιγμή προηγείται με άνεση στο τρέχον πρωτάθλημα. Πρέπει να κάνουμε αρκετή δουλειά αν θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε πιο ποιοτική από αυτή. Έχουμε την εμπειρία των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Η ομάδα μας πρέπει να είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει. Θα την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα είναι να βελτιώσουμε τη δική μας ετοιμότητα».

Για την κλήρωση με τον Ερυθρό Αστέρα: «Η προκλήρωση έδειχνε να είναι καλή αλλά η κλήρωση ήταν κακή. Εξαρτάται από τι απόδοση θα έχουμε εμείς με κάθε σεβασμό στον Ερυθρό Αστέρα. Αυτός που θα έχει την καλύτερη ετοιμότητα, θα πάρει την πρόκριση».

Για τον προγραμματισμό: «Ο στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να προσθέσει παίκτη που να είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα και να βρίσκεται μέσα στα οικονομικά πλαίσια. Είναι 2-3 οι περιπτώσεις των παικτών που μας ενδιαφέρουν. Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η από τις 11 μέρες προετοιμασίας στην Πολωνία. Αυτοί τη στιγμή κοιτάζουμε τους παίκτες που προετοιμάζονται στο Μιστράλ και με αυτούς είναι που θα αγωνιστούμε».

Για τον Ντε Βινσέντι: «Μιλούμε για ένα παίκτη που δεν είναι ελεύθερος. Δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά κάτι. Δεν υπάρχει καμία ουσία στη συζήτηση από τη στιγμή που δεν είναι ελεύθερος. Υπάρχει ανοιχτή γραμμή εδώ και αρκετό καιρό με τον παίκτη».

Για τον Εμπεσίλιο: «Ο Εμπεσίλιο είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, ένας σημαντικός παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ όπως και οι υπόλοιποι παίκτες. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής για τον παίκτη. Είναι ένας σημαντικός παίκτης που βρίσκεται σε φουλ προετοιμασία με την ομάδα».

Για τους Κόντε και Βιεϊρα: «Κατατέθηκαν προτάσεις στον Βιεϊρα και στον Κόντε. Από εκεί και πέρα δεν προκύπτει κάποια εξέλιξη. Ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει τη δική του υπέρβαση. Από εκεί και πέρα Δεν μπορούμε να περιμένουμε εσαεί».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: «Πλησιάζουμε τις 4,5 χιλιάδες. Υπολογίζουμε ότι θα αυξηθεί η ροή την τελευταία βδομάδα του Ιούνη και αρχές Ιούλη. Με βάση την κίνηση είμαστε ικανοποιημένοι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X