ΑΠΟΕΛ Vs Zrinjski Mostar 2-2 (5-4)

Η τραγική παρουσία των παικτών και του προπονητή μας δεν είχε κόστος αφού στη διαδικασία των πέναλτι καταφέραμε να το σώσουμε. Μπορεί αυτό που μετρά να είναι η πρόκριση αλλά ο αγώνας απέναντι στη Ζρίνσκι επιβεβαίωσε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι χτισμένος σε άμμο.

Οι αμυντικές αδυναμίες έβγαζαν μάτια σε έναν ακόμα αγώνα και το ότι δεν υπήρχαμε ως ομάδα μετά το πρώτο ημίχρονο αντανακλά αρνητικά και πάνω στον Ουζουνίδη. Οι αλλαγές που επιχειρήθηκαν δεν βοήθησαν και η ειρωνεία είναι ότι η πρόκριση ήρθε δια χειρός Σίλβα.

Ο νεαρός Πορτογάλος που δεν μπορεί να θεωρηθεί πρώτη επιλογή για μια ομάδα με τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ απέκρουσε δύο εκτελέσεις και ήταν ο πρωταγωνιστής στη διαδικασία των πέναλτι.

Το ότι όλοι στον Αρχάγγελο αναγνώρισαν το χάλι δεν είναι παρήγορο. Και αυτό γιατί δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι συγκεκριμένοι παικτές βρέθηκαν απλά σε κακή μέρα.

Όπως λένε όμως και οι ηθικοί αυτουργοί του καταντήματος ο αγώνας επιβίωσης συνεχίζεται. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάμε στη Τσεχία για έναν αγώνας ζωής ή θανάτου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Ατζίλι, Νούχιου, Ανουάρ

ΑΠΟΕΛ
Σίλβα, Ζεράλντες, Ζόρζε, Σάντος, Ενσούε, Ανουάρ (Λουντέμο 85′), Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ (Γένσεν 63′), Εντογκαλά (Τάμαρι 74′), Ατζίλι, Νούχιου (Σαχάρ 98′)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!