Έκτακτη συνεδρία για να παρθούν αποφάσεις

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε για την επόμενη μέρα και για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν άμεσα μετά το χτεσινό κατάντημα. Όπως προκύπτει έχει προγραμματιστεί έκτακτη συνεδρία για σήμερα στις 18:00 κατά την οποία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έγιναν στον Σούπερ Σπορ FM:

Η πρώτη αντίδραση μετά τα όσα έγιναν στην Τρίπολη…

«Εκδώσαμε μια ανακοίνωση και θα ακολουθήσουν και άλλα μέτρα. Θα υπάρξει και σήμερα συνεδρία για να παρθούν μέτρα που θα εφαρμοστούν με μοναδικό στόχο την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων. Αυτό που είδαμε ψες μόνο ντροπή μπορούν να μας προσφέρει. Πήγαμε σε ελληνικό έδαφος, τύχαμε άψογης  και αδελφικής φιλοξενίας και έγιναν όλα αυτά. Μας είπαν ότι τέτοια συμπεριφορά δεν έχουν μαρτυρήσει στο γήπεδο τους. Επίκειται μια πολύ σημαντική συνεδρία όπου θα παρθούν τα μέτρα που θα ανακοινωθούν».

Αν θεωρεί ότι όσα έγιναν ήταν προσχεδιασμένα με σκοπό να διακοπεί ο αγώνας…  

«Αυτό που είδαμε χθες σαφώς δεν αποτελεί τη συμπεριφορά όλου του κόσμου. Οι πλείστοι έκαναν ταξίδι με δικά τους έξοδα για να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Τελικά είδαν ορισμένους ανεγκέφαλους που έκαναν  αυτά που ήθελαν. Ευτυχώς που δεν είχαμε χειρότερα. Διακοπή αγώνα εξ΄  υπαιτιότητας των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. προϋποθέτει αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν γινόταν αυτό θα παιζόταν το μέλλον της ομάδας. Έχει πληγεί το κύρος και το όνομα που έφτιαξε το ΑΠΟΕΛ. Είμαστε μια ομάδα με βαρύ ιστορικό και δυστυχώς είμαστε παράδειγμα προς αποφυγή. Μιλάμε για μια τραγική κατάσταση και καλούμαστε να την αντιμετωπίσουμε με μέτρα, αποφάσεις και ενέργειες που πρέπει να χτυπήσουν εκεί που πρέπει. Όλα αυτά που θα αποφασιστούν θα πρέπει να το υποστηρίξει ο ίδιος ο κόσμος για την επιβίωση της ομάδας».

Αν θεωρεί ότι άργησαν ως διοίκηση να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα για να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά…  

«Σηκώνει μεγάλη συζήτηση αυτό. Χρειάζεται συνολική δουλειά από πολλούς τομείς για να είσαι καταλυτικός στις ενέργειες σου. Πρέπει να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Μόνο αν αντιδράσουμε εμείς πρώτα θα κάνουμε το επόμενο βήμα. Και η Θάτσερ, η οποία αποτελεί πάντα παράδειγμα, είχε πάρει μια βόμβα στα χέρια της που είχε εκραγεί και αναγκάστηκε να πάρει τα μέτρα που πήρε».

Για τα μέτρα που ληφθούν…

«Έχουν ακυρωθεί τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση της συνεδρίας για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι».

Για τη στάση της διοίκησης..

«Πολλές φορές οι διοικήσεις δεν θα συγκρουστούν μετωπικά για το γενικό καλό. Όταν υπάρχουν ακραίες καταστάσεις υπάρχει και το ανάλογο έδαφος για να υπάρξουν τα μέτρα που θα μπαίνουν στο πλαίσιο του δραστικού. Αυτό θα πράξει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Για αυτούς που θεωρούν ότι είναι άδικο να την πληρώσουν οι σωστοί φίλαθλοι…

«Πήραμε πολλά μηνύματα ως διοίκηση και αυτή τη στιγμή θέλουν να σταθούν συμμέτοχοι με τη διοίκηση. Δεν θα σταθούμε σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Θα πρέπει να έχουν ποσότητα και ποιότητα τα μέτρα. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα συνεδριάσει θα αποφασίσει κάποια πράγματα και θα ανακοινωθούν».

Αν θεωρεί ότι είχαν υποκινητές, όσοι προχώρησαν στις ενέργειες…  

«Δεν έχουμε τέτοια ένδειξη. Ενημερώσαμε για τους ελέγχους. Υπήρχαν επιπλέον μέτρα ασφαλείας, διπλός έλεγχος και ακολούθως έλεγχος από ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας. Πρέπει να υπάρξει μια συνολική αντίδραση. Θα πρέπει όλες οι πλευρές να λειτουργήσουν ανάλογα».

Για την ποινή που μπορεί να δεχθεί το ΑΠΟΕΛ…  

«Όταν έκανε δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, τότε τι να πω εγώ…».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!