Έκτρωμα

Αδέρφια σας χαιρετώ,

Ξεκινώ αυτή την αναφορά με βαριά καρδιά και την πίεση στα ύψη.

Γράφει ένας ΑΠΟΕΛίστας που έχει κάνει την μεγαλύτερη υπομονή του κόσμου όσων αφορά την νηπιακού τύπου διαχείρηση που γίνεται από τους λεγόμενους φούρπους της εταιρίας ΑΠΟΕΛ αλλά ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι όπως ορθά ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ σωστά έθεσε.

Τα τελευταία τρία χρόνια (τα οποία όντως είμαστε πρωταθλήτες με 1000 ζόρια) παρατηρείται μια άνευ προηγούμενου αδυναμία στο να δημιουργηθεί μια ομάδα με παρών αλλά και με μέλλον.

Την τελευταία τριετία, όπως προείπα, αναλωθήκαμε σε απολύσεις προπονητών, σε παίκτες που ήρθαν σαν ονόματα και δεν έδωσαν αυτά που έπρεπε αλλά και σε «μοντέλα» όπως π.χ «τεχνικός διευθυντής» που αποδείχθηκαν παταγωδώς λανθασμένα και σε όλα αυτά το μόνο που μαίνει αμετάκλητο και απείραχτο είναι οι φάχτορες της Κένεντυ οι οποίοι τόλμησαν μάλιστα σε ανακοίνωση του προ ολίγων μηνών να τα βάλουν ΝΑΙ και με τον κόσμο.

Ο κόσμος της ομάδας ο οποίος δικαίως παρομοιάζεται σαν καζάνι που βράζει αφού το παράπονο του ΑΠΟΕΛίστα (το οποίο είναι και απαρηγόρητο) είναι πως κατάφεραν (αφού περί κατορθώματος πρόκειται) με τα τόσα χρήματα που πέρασαν (δεν θα αναφερθώ στο γήπεδο) αντί να δυναμώνουν την ομάδα να δείχνουν σε βάθους χρόνου πως την φθείρουν και αγωνιστικά.

Η χρόνια αδυναμία ή ανικανότητα τους να αποτυγχάνουν με αφύσικη συχνότητα στην κορυφαία πρόσληψη η οποία είναι αυτή του προπονητή και κατ’ επέκταση των ποδοσφαιριστών οδήγησαν στον σημερινό έκτρωμα που βλέπουμε.

Η κατάσταση είναι επικίνδυνη και αν συνεχίσει, το ηφαίστειο που ακούει στο όνομα κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα εκραγεί και ούτε εγώ ο ίδιος ξέρω τι θα ακολουθήσει.

ΙΔΩΜΕΝ.

Πορτοκαλί παράνοια


Μπορείτε να στείλετε την άποψη σας για να δημοσιευθεί στο Εσύ το είπες, αποστέλλοντας email στο [email protected]

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!