Επέλεξε να μην σχολιάσει

O Πουρσαϊτίδης επέλεξε να μην σχολιάσει τη νέα γκάφα της διαιτησίας με το τέρμα που ακυρώθηκε από τον Νεοκλέους. Ο προπονητής μας στάθηκε στην καλή παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα που δεν ήταν όμως αρκετή..

Οι δηλώσεις..

“Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μας αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Ήμασταν μία ομάδα που επιβλήθηκε, είχαμε κατοχή, προϋποθέσεις, πετύχαμε ένα γκολ αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στις χαμένες ευκαιρίες, εκεί όπου έπρεπε να τελειώσουμε το ματς. Δεν το κάναμε, ο αντίπαλος έβαλε μία σχετική πίεση, ισοφάρισε και εκεί μας έπιασε λίγο το σύνδρομο εκεί που έχω το παιχνίδι, αγχωθήκαμε να μην το χάσουμε… Χάσαμε δύο βαθμούς, συνεχίζουμε. Φρεσκάραμε την ομάδα,έγιναν αρκετές αλλαγές, σε γενικές γραμμές ανταποκριθήκαμε. Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με την Ομόνοια όπου θα προσπαθήσουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι. Θα χρειαστεί να κάνουμε το καλύτερο μας φετινό παιχνίδι για να προκριθούμε”

Για τους Λούντεμο με τον Βινίσιους: “Ελπίζω να είναι μαζί μας με την Ομόνοια. Κάνουν ατομικό, θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!