ΑΠΟΕΛ Vs Ερμής 3-0

Ο πρώτος αγώνας του Πουρσαϊτίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ συνδυάστηκε με τη νίκη που είχε τρομερή ανάγκη η ομάδα μας προκειμένου να δώσει τέλος στο βαθμολογικό κατήφορο. Η επικράτηση επί του Ερμή ήταν δίκαιη αλλά δεν ήρθε εύκολα αφού υπάρχουν πάλι μεγάλα χρονικά διαστήματα που η ομάδα μας ήταν μαγκωμένη.

Το γκολ του Εφραίμ στο 27 ήταν αυτό που έθεσε τις βάσεις για τη νίκη το οποίο μάλιστα ήρθε την πρώτη φορά που η ομάδα μας κατάφερε να επιτεθεί με αξιώσεις και αφού προηγήθηκε δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Ο Ζαχίντ ήταν ο παίκτης που ανάλαβε τις περισσότερες πρωτοβουλίες στο οργανωτικό κομμάτι και τηρουμένων των αναλογιών ανταποκρίθηκε. Σε ακόμα έναν αγώνα υπήρξαν χτυπητά ατομικά λάθη από τους αδύναμους κρίκους.

Το γκολ του Σαχάρ που πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή έκρινε τον αγώνα στο 70 γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή μας να κάνει μαζικές αλλαγές θέλοντας να ξεκουράσει παίκτες αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Μερκής, Ουζόχο, Ανουάρ, Αποστολάκης

ΑΠΟΕΛ:
Ουζόχο, Αποστολάκης, Ζόρζε, Μερκής, Γουίλερ, Ανουάρ, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι (79′ Σατσιάς), Εφραίμ (79′ Γαβριήλ), Κλωναρίδης (79′ Ντονγκαλά), Νούχιου (61′ Σαχάρ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!