Επιβεβαίωση

O Μερκής είναι πράγματι ευλογημένος ενώ έχει όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας ηγέτης.

Η πιο κάτω ανάρτηση είναι μια ακόμα επιβεβαίωση..

Μια χρονιά που ξεκίνησε ανάποδα, με πολλή αμφισβήτηση και πολλή μουρμούρα. Μια χρόνια με πολύ άγχος και πίεση και με απών τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας (κόσμο) γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι χωρίς έστω να ρωτήσουν εμάς τους πρωταγωνιστές πως είναι να αγωνίζεσαι σε άδεια γήπεδα. Κόντρα σε όλους και σε όλα καταφέραμε να κατακτήσουμε το 7 συνεχόμενο πρωτάθλημα στην σειρά πράγμα που κατάφεραν πολύ λίγες ομάδες στον κόσμο.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο που έδεσαν τα πάντα μέσω σκληρής δουλείας καθημερινά όπως και σε όλους που εργάζονται στον Αρχάγγελο καθημερινά για να μην μας λείπει τίποτα (ιατρικό team, φροντιστές, φρουρούς, υπαλλήλους της εταιρίας) και τέλος στην διοίκηση της ομάδας που ήταν συνέχεια στο πλευρό μας και στα καλά και στα άσχημα. Νιώθω ευλογημένος από τον Θεό και τον ευχαριστώ και τον δοξάζω. Η μεγαλύτερη μου περηφάνια είναι ότι έκανα χαρούμενους και περήφανους τους λίγους αληθινούς μου φίλους και την οικογένεια μου που με στηρίζουν κάθε λεπτό της ζωής μου για αυτό τον λόγο τους αγαπώ και τους αφιερώνω και αυτόν τον τίτλο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κρατήσω τον γιο μου μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής μέσα στο γήπεδο και θα έχω δίπλα μου την οικογένεια μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα #des7iny#champions#punisher#monoapoel

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!