«Με δυναμώνει η κριτική, λίγες μετεγγραφές»

Όλοι θέλουν τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ να σχολιάσει το επίτευγμα, οπότε ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι στο επίκεντρο από το βράδυ του Σάββατου. Η κριτική τον δυναμώνει ανέφερε χαρακτηριστικά στις τελευταίες του δηλώσεις θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι δεν πτοείται από το κίνημα Makisout που πλέον έχει εξασθενήσει.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα σας αν και το πρωτάθλημα κατακτήθηκε νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές. Νιώθετε δικαιωμένος; «Ήταν μια περίεργη χρονιά και μια παράξενη για τον λόγο ότι αποκλειστήκαμε μετά από έξι συνεχόμενα χρόνια στην Ευρώπη. Ήταν ένα γερό χαστούκι το οποίο μας στοίχισε πάρα πολύ και αγωνιστικά και οικονομικά. Όμως με σκληρή δουλειά τόσο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά ευτυχήσαμε και πανηγυρίζουμε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή; «Η πιο δύσκολη και πιο προβληματική ήταν ο αποκλεισμός μας από τους ομίλους. Τυχόν αποκλεισμός θα μας δημιούργησε πολλά προβλήματα αλλά όλοι ενωμένοι από την Διοίκηση, από το προσωπικό, από την ομάδα, την τεχνική ηγεσία, στάθηκε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ σοβαρό».

Για την έντονη κριτική που δέχθηκε: «Με δυναμώνει η κριτική. Εμείς απαντούμε με τις ενέργειες που κάνουμε, με τις λύσεις που βρίσκουμε στα προβλήματα, δεν ήταν μόνο ο αποκλεισμός. Η αλλαγή προπονητή, το επεισόδιο ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή που το χειριστήκαμε πολύ σωστά και ανταποκρίθηκε η ομάδα. Κάναμε μετέγγραφες παρόλο το οικονομικό πρόβλημα που είχαμε τον Ιανουάριο. Ενισχύσαμε την ομάδα και νομίζω το αποτέλεσμα απαντά στους επικριτές».

Τι γίνεται με τον Μοράις, τους δανεικούς και αν ήρθε πρόταση για τον Τάμαρι, είπε: «Είναι πάρα πολλά για να σας απαντήσω στον σύντομο χρόνο που έχουμε. Οπόταν ας μείνουμε για τα επόμενα δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα και τον τελικό Κυπέλλου. Είναι πολύ δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές μας να ξεκουραστούν στο τέλος της χρονιάς λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα με τον προγραμματισμό ούτως ώστε να μας βρει έτοιμους και να μην πάθουμε ότι πάθαμε πέρσι στα προκριματικά του Champions και Europa League. Η διοίκηση εργάζεται στον οικονομικό τομέα όπου πρέπει να βρούμε τις λύσεις έχοντας υπόψη ότι φέτος είχαμε μια ζημιά και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να μην δημιουργηθούν θέματα στην ομάδα».

Είναι κρίσιμο για τον ΑΠΟΕΛ να μπει στους ομίλους; «Εργαζόμαστε για να μπορεί να γίνει διαχείριση. Να έχουμε τις λύσεις να μην χρειαστούν αν τυχόν υπάρξει και πάλι το χειρότερο. Φέτος κάναμε ένα βήμα ανανέωσης της ομάδας με νεαρή ηλικία ποδοσφαιριστών. Είναι και αυτό ένα μεγάλο επίτευγμα. Έχουμε κάνει αξία στην ομάδα και παρόλα αυτά πετύχαμε τους στόχους μας. Πάνω σε αυτό θα κτίσουμε την επόμενη χρονιά. Δεν θα γίνει μεγάλος αριθμός μετεγγραφών. Θα γίνουν ουσιαστικές μετέγγραφες για να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!