Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις

Με το που έγινε η κλήρωση του Champions League έγινε αντιληπτό ότι η ομάδα μας θα συμμετείχε ίσως στο πιο δύσκολο όμιλο της φετινής διοργάνωσης, πράγμα που καθιστούσε δύσκολη έως και αδύνατη την υπέρβαση. Υπέρβαση για τον ΑΠΟΕΛ σημαίνει βαθμοί.

Οι πρώτοι δυο αγώνες με Ρεάλ και Τότεναμ επιβεβαίωσαν ότι η διαφορά επιπέδου είναι τέτοια που από το πουθενά μπορεί να δεχτούμε τριάρες.

Η προσπάθεια των παικτών μας είναι συγκινητική και είναι για αυτό που ψες κέρδισαν το χειροκρότημα όλων αλλά η απογοήτευση ήταν εμφανής στα αποδυτήρια.

Η συνέχεια δεν θα είναι πιο εύκολη και η εντύπωση ότι η Ντόρτμουντ είναι αδιάφορη ή χαμένη στο θέμα πρόκρισης είναι λανθασμένη. Οι Γερμανοί δικαιολογημένα θεωρούν ότι στους επόμενους δυο αγώνες (με ΑΠΟΕΛ) τους θα εξασφαλίσουν 6 βαθμούς και σε συνδυασμό με τις όποιες απώλειες των άλλων θα μπορέσουν στη συνέχεια να κάνουν την υπέρβαση.

Είναι για αυτό που ο Δώνης είπε μεταξύ άλλων ότι χτες ήταν η ευκαιρία μας.

Ήταν τέτοια γιατί και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει σιγά σιγά να ιεραρχεί τα πράγματα αφού το πρωτάθλημα δεν μπορεί  να ξεκινά επιλεκτικά, στα λόγια ή τον Δεκέμβριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X