Ερωτηματικά

Ο Μπαλταζάρ πρέπει να αποφασίσει εκτός από το πως και το ποιοι θα ξεκινήσουν τον δυσκολότερο αγώνα της χρονιάς με την Άεκ. Υπάρχουν θέσεις που είναι καππαρωμένες και θέσεις που “παίζονται”.

Σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Καρλάο, Λάγο, Ενσούε, Μοράις και Σόουζα. Όλες οι άλλες θέσεις θα αποφασιστούν τις επόμενες ώρες από τον προπονητή μας. “Μάχη” γα την εντεκάδα θα έχουμε στον παρτενέρ τους Καρλάο με τον Πολιάκοφ να είναι φαβορί αλλά και στα 2 άκρα του κέντρου.

Οι θέσεις των άκρων επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την επιλογή που ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί δίπλα ή πίσω του επιθετικού μας. Και αυτή με τη σειρά της θα επηρεάσει το ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ακόμα και η θέση του τερματοφύλακα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρη αφού ο Πέρεθ μπορεί να είναι πιο έτοιμος αλλά ο Βάντερμαν λειτουργά και σαν έξτρα αμυντικός.

Το σίγουρο είναι αυτός ξέρει καλύτερα τα δεδομένα για τον κάθε ποδοσφαιριστή σε ότι αφορά ετοιμότητα αλλά και ποιότητα. Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζει το σύστημα που θα παίξει και ποιοι κολλούν σε κάθε θέση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X