Έστω και πυροτέχνημα

Ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ που είναι η μια εκ των δυο ομάδων που θέλει και μπορεί να στερήσει το πρωτάθλημα απογοήτευσε. Η ήττα δημιούργησε βαθμολογικά δεδομένα που αυξάνουν την πίεση ενώ έστειλε και το μήνυμα ότι οι αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας μας δεν μπορούν αν κρυφτούν εύκολα.

Το ερώτημα που τίθεται και θα απαντηθεί το βράδυ της Δευτέρας στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ είναι αν μπορεί να γυρίσει το πράγμα.

Ο αγώνας απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός για τον ΑΠΟΕΛ όσο και αν είναι ο τελευταίος του πρώτου γύρου.

Εδώ και μήνες περιμένουν την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας η οποία όμως αποδεικνύεται ανέφικτη. Και αυτό γιατί εκτός των άλλων οι παίκτες από τους οποίους περιμένουμε να κάνουν τη διαφορά αδυνατούν.

Ο Τραμεντσάνι προσπαθήσει να διατηρήσει το θετικό πνεύμα και το ζητούμενο είναι να δούμε έστω και ένα πυροτέχνημα των προοπτικών που έχει η ομάδα.

Ας είναι και αυτό προκειμένου να έχουμε βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην ομάδα του Κίρζή αφού δεν περίπτωση ήττας το πράγμα θα στραβώσει για τα καλά.

Και εννοείται ότι βαθμολογικό κέρδος σημαίνει νίκη, όσο και αν έχουν μικρύνει τον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!