Έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι

Οι αγώνες της 20ης αγωνιστικής διαμόρφωσαν νέα βαθμολογικά δεδομένα με τον ΑΠΟΕΛ να θεωρείται εκ των κερδισμένων. Η ομάδα μας έκανε το αυτονόητο και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Τσιρείο σκαρφαλώσαμε στη δεύτερη θέση. Βρισκόμαστε στο -1 από την ΑΕΚ και έχουμε δύο αγώνες λιγότερους.

Τόσους έχει και ο Απόλλωνας που για πολλούς θεωρείται ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος μας αλλά πλέον είναι στο -3 από την κορυφή αφού δεν μπόρεσε ακόμα να κερδίσει ντέρμπι.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα δεδομένα άρχισαν να διαμορφώνουν μια δυναμική για την ομάδα μας η οποία βασίζεται στο σερί νικών. Ήταν ένα σερί επιβεβλημένο και ως ένα βαθμό αναμενόμενο.

Ο ΑΠΟΕΛ χτυπήθηκε άγρια και αφύσικα από σοβαρούς τραυματισμούς αλλά έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει. Παλιοί και νέοι δείχνουν να δένουν, να ανεβάζουν στροφές και να είναι έτοιμοι για τα πραγματικά δύσκολα.

Είναι σε όλους γνωστό ότι οι πρώτοι τρεις αγώνες του 2018 ήταν ένα καλό τεστ για αυτούς που θα ακολουθήσουν. Αρχίζοντας την Τετάρτη με την ΑΕΛ η ομάδα μας καλείται να βγάλει μια σειρά αγώνων όπου αν καταφέρει να συνεχίσει με νίκες θα βρεθεί στην κορυφή.

Οι ισορροπίες εξακολουθούν να είναι λεπτές ενώ οι ιδιαιτερότητες του εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης καθιστούν το έργο των παικτών εξαιρετικά δύσκολο. Πέραν των τραυματιών δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Πέρεθ, Γκουτίνιο, Βούρος, Σαλάι και Ζαχίντ γεγονός που θα αναγκάσει τον Δώνη να κάνει σημαντικές αναγκαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πρόκειται για τον ένα εκ των δυο αγώνων που έχουμε στο χέρι και μόνο με τη νίκη θα αρχίσει να διαμορφώνονται τα βαθμολογικά δεδομένα που θέλουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X