Έτσι θα ντυθεί γαλαζοκίτρινος

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ προβλέπει μεταξύ άλλων και την απόκτηση ενός παίκτη που θα δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή με τρόπο ουσιαστικότερο από αυτόν του Στίλιτς που ήρθε τρομερές προσδοκίες αλλά φεύγει ως αποτυχημένος. Οι Κρίστιανσεν και Σάμπουριτς θεωρούν ότι η περίπτωση του Ορλάντι συγκαταλέγεται μέσα σε αυτές που μπορούν να δώσουν στην ομάδα μας αυτό που ψάχνει και είναι για αυτό που ο παίκτης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ντυθεί στα γαλαζόκιτρινα.

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ είναι γνωστό και το πρώτο ζητούμενο για να προχωρήσει η υπόθεση είναι να επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις που λένε ότι η Ανόρθωση δεν θα εξασκήσει το option για ανανέωση της συνεργασίας με τον παίκτη. Αυτό μπορεί να το κάνει μέχρι τις 31/05 και οι ενδείξεις λένε ότι ο Πουλλαϊδης δεν μπορεί να καλύψει το απαιτούμενο των 140 χιλιάδων ευρώ που προβλέπει η σχετική συμφωνία.

Θεωρείται επίσης απίθανο να προχωρήσει σε ενεργοποίηση της συμφωνίας προσδοκώντας ότι στη συνέχεια θα πουλήσει τον παίκτη αφού κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Την Τετάρτη λοιπόν ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος και θα μπορέσει να εκπληρώσει τον στόχο του να αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ, νοούμενου ότι δεν θα προκύψει ολική ανατροπή με το να προταθεί στην ομάδα μας κάτι σούπερ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!