Οι ανυπόμονοι και το ζητούμενο

Στις 9 Ιουνίου, δηλαδή σε λίγες μέρες, αρχίζει η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τη νέα χρόνιά γεγονός που σηματοδοτεί και την ανάγκη για να αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή το ρόστερ της ομάδας μας. Ο έγκαιρος και ποιοτικός προγραμματισμός είναι το ζητούμενο και η προϊστορία δείχνει ότι ο συνδυασμός και των δυο είναι εξαιρετικά δύσκολος. Η περσινή εμπειρία ήταν τραυματική και παράδειγμα προς αποφυγή αφού επιτεύχθηκε ο στόχος της έγκαιρης προσθήκης παικτών αλλά αυτοί που ήρθαν ήταν για τα μπάζα

Ο Πετεβίνος σχολιάζοντας τις προάλλες το όλο θέμα έκανε την επισήμανση πως «το θέμα με τον κόσμο είναι πως είναι και ανυπόμονος, μερικές φορές αν καταλήξεις και γρήγορα στις επιλογές μπορεί και πάλι να έχει παράπονο». Εννοείται όμως ότι τα όποια παράπονα του κόσμου δεν προκύπτουν επειδή οι προσθήκες γίνονται νωρίς αλλά επειδή αυτές είναι συχνά πυκνά επιπέδου Τσόκο, Λεάλ και λοιπών παικτών!

Ρεαλιστικά η ομάδα μας έχει περιθώριο μέχρι και τα μέσα Ιουνίου προκειμένου να πραγματοποιήσει τις προσθήκες που θέλει. Θεωρείται επίσης δεδομένο ότι το ροστερ δεν θα κλείσει με την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία αφού μεσα από τα πρώτα φιλικά ή και τον 2ο προκριματικό θα εντοπιστούν κενά ή ανάγκες που θα οδηγήσουν σε μια ακόμα μεταγραφή.

Αυτό που έχει όμως τεράστια σημασία και από το οποίο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο Κρίστιανσεν είναι το αν θα έρθουν έγκαιρα οι 3-4 παίκτες που θέλει ο ΑΠΟΕΛ για να μπορέσει να βρεθεί στα play offs του Champions League.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X