Ευχαριστούμε Δώνη, καλή επιτυχία Μπαλταζάρ

Μέρα επίσημων ανακοινώσεων θεωρείται η σημερινή αφού η διοίκηση Πετρίδη θα θέσει σε εφαρμογή τα όσα αποφασίστηκαν τις τελευταίες 48ώρες. Η αλλαγή τεχνική ηγεσίας κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να κυνηγήσουμε με περισσότερες αξιώσεις το πρωτάθλημα με τον Μπαλταζάρ να κρίνεται ως ο καταλληλότερος.

Το πώς και γιατί κάηκε ο Δώνης μετά από οκτώ μήνες παρουσίας στην ομάδα μας είναι κάτι που προκαλεί πολλές συζητήσεις. Ο άνθρωπος που το καλοκαίρι έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο στο να αποφύγουμε την οικονομική καταστροφή πλέον θεωρείται ακατάλληλος.

Η ήττα και η αποκαρδιωτική εμφάνιση από τον Απόλλωνα ήταν προφανώς η αφορμή αφού στον Ελλαδίτη προπονητή καταλογίζονται διάφορα που σχετίζονται με τις επιλογές του σε θέματα καταρτισμού της 11αδας, διαχείρισης του αγώνα αλλά και των κινήτρων του μετά και που η ομάδα ολοκλήρωσε την πορεία της στο Champions League.

Αν σε αυτά προσθέσουμε και την κάκιστη συνήθεια του να βρίζει τους οπαδούς μας κατά τη διάρκεια του αγώνα επειδή διαφωνούν μαζί του, τότε μπορεί να γίνει αντιληπτό γιατί το κλίμα δεν σήκωνε άλλο έναν προπονητή που κατά καιρούς εμφανιζόταν και προκλητικός με τις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Χωρίς αμφιβολία ο ΑΠΟΕΛ και η διοίκηση Πετρίδη ειδικότερα είναι προπονητοφάγος και το γεγονός αυτό δημιουργεί αλυσιδωτά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση η δεύτερη θητεία του Δώνη στην ομάδα θεωρείται πετυχημένη αφού έδωσε όσα μπορούσε και σίγουρα οι μεγαλύτερες παθογένειες ήταν αυτές που κληρονόμησε.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ενάντια στις προβλέψεις καλείται να γίνει ο νέος σωτήρας και να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή. Ο Πορτογάλος έπεισε τους αρμόδιους ότι ξέρει πολλά και σημαντικά πράγματα για την ομάδα μας που θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί άμεσα και να δώσει στην ομάδα την έξτρα ώθηση.

Μακάρι έστω και αν το όλο εγχείρημα έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας ενώ η επιτυχία του εξαρτάται πρωτίστως από τον Απόλλωνα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X