Προς Διοικητικό Συμβούλιο ΑΠΟΕΛ,

Αγαπητέ, Κύριε Πρόδρομε Πετρίδη:

Εμείς αγαπάμε πάρα πολύ την ομάδα μας. Εκτιμούμε τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη αλλά και στο εγχώριο Πρωτάθλημα. ΕΜΕΙΣ θέλουμε το καλό της ομαδάς μας, βλέπουμε κάποια γεγονότα που δεν μας αρέσουν και δεν υπάρχει πλέον άλλη ανοχή απο τον κόσμο. ΚΥΡΙΟΙ και απευθυνόμαστε σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, έφτασε πλέον ο καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας που σας αναλογούν πριν να είναι αργά. Δεν είστε σε αυτή την θέση απλά για να είστε. Παρατηρούμε ότι επι σειρά αιτών γίνονται μαζικά λάθη στο προγραμματισμό της ομάδας και όχι μόνο.

Οι ευθύνες βαραίνουν τους πάντες μέχρι και το τελευταίο παίκτη. Η απόλυση του Προπονητή δεν είναι η λύση, πρέπει επιτέλους να καταλάβετε σε ποιο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ανήκετε.

Κυριε Πετρίδη, συμφωνούμε στο ότι απουσίαζαν βασικοί και αναντικατάστατοι ποδοσφαιρστές απο την ομάδα αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία με την εικόνα που δείχνουν οι παίκτες στο γήπεδο. Που είναι το βάθος και η ποιότητα του ΑΠΟΕΛ; Τόσα χρόνια περιμένουμε να δούμε ενα σωστό προγραμματισμό. Με τόσα λεφτά που πήρε η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια λόγω Ευρωπης που είναι κ. Πετρίδη; Πως θα κτίσεις ιδιωτικό γήπεδο κ. Πετρίδη; Γιατί υπάρχουν τόσο πολλοί τραυματισμοί ιδικά την φετινή χρονιά αναρωτήθηκε κανείς; Στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων χωρίς πάθος για άλλη μια φορά.

Τι συμβαίνει τελικά;

Δώστε μας κάποιες εξηγήσεις για τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες. Και δεν απευθυνόμαστε προς εσάς για την ήττα στην Λεμεσό την περασμένη Κυριακή αλλά γιατί ο κόσμος αγανάκτησε.  Όλη την φετινή χρονιά οι παίκτες δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο με τα τελευταία χρόνια. ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ επιτέλους τις ευθύνες σας. Ο κόσμος βαρέθηκε, δεν είναι ΑΠΟΕΛ αυτό που είδαμε στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής αλλά και σε όλα τα ντέρμπι. Επίσης και στα εύκολα παιχνίδια εμείς τα κάναμε δύσκολα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X