Ευχαριστούμε Βίνι

Ο Βινίσιους αποχαιρέτησε την ομάδα μας με ένα μήνυμα στα social media. Μίλησε για όλα όσα κέρδισε, ευχαρίστησε γενικά όλους και μας ευχήθηκε τα καλύτερα. Μέσα από τις πιο φωτογραφίες που βρήκαμε καταλαβαίνει κανείς τα πόσα πρόσφερε ο τεράστιος Βίνι.

«Πέντε επιτυχημένα χρόνια σε αυτή τη μεγάλη ομάδα που είναι το ΑΠΟΕΛ, εκεί που έχω επιτύχει πράγματα που ποτέ δεν φανταζόμουν ούτε στα καλύτερα μου όνειρα. Δεν μιλάω μόνο για τα 5 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 2 φορές ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, 3 φορές ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, 1 Σούπερ Καπ, αλλά κέρδισα πολλούς φίλους που ήταν το πιο σημαντικό για μένα.

Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που κατά τη διάρκεια αυτών των 5 χρόνων έχουν περάσει από το ΑΠΟΕΛ και ότι είχα την ευχαρίστηση να τους γνωρίσω … Διευθυντές, προπονητές, παίκτες, υπαλλήλους του κλαμπ και τους απίστευτους οπαδούς που τους τελευταίους μήνες μου έδωσαν μεγάλη υποστήριξη, σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά.

Εδώ υπάρχει ένα αίσθημα θλίψης αλλά το καθήκον μου ολοκληρώθηκε σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Εύχομαι τα πάντα, από το καλό στο καλύτερο για το ΑΠΟΕΛ…»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!