Πορεία εξόδου από την κρίση

Οι απόψεις των οπαδών μας στα socila media με την όποια δόση υπερβολής τους αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί στο ΑΠΟΕΛ με αφορμή τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Λέμε αφορμή γιατί εδώ και καιρό υπάρχει μια μουρμούρα που έχει βαθύτερα αίτια.

Μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με τον αποπροσανατολισμό της οπαδικής βάσης και το πως ο καθένας ορίζει την αφοσίωση στην ομάδα, οπότε θα επικεντρωθούμε σε κάτι πιο απλό.

Ο Μπαλταζάρ και οι παίκτες είναι οι μόνοι που μπορούν να οδηγήσουν ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ εκτός κρίσης και αυτό θα γίνει μέσα από την πορεία στο πρωτάθλημα.

Σε μια εβδομάδα αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με πρώτο αντίπαλο τον Ερμή. Ο προπονητής μας και η ομάδα γενικότερα έχει ανάγκη από ένα σερί νικών αφού οτιδήποτε άλλο θα κάνει βαρύ και μάλλον ασήκωτο το κλίμα.

Προσήλωση λοιπόν και δίψα από όλους για να δείξουν ότι η ομάδα έχει τις βάσεις που σε βάθος χρόνου θα την βοηθήσουν να βελτιωθεί και να κατακτήσει το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!