Ευτυχώς που έλειπαν

Είμαι εδώ και δεκάδες χρόνια οπαδός του ΑΠΟΕΛ και δεν πίστευα ποτέ εγώ πως θα έλεγα αυτό, μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Απόλλων: ευτυχώς που έλειπαν οι Πορτοκαλί. Δεν είδα ή άκουσα κανένα προχθές να σχολιάζει την προθέρμανση παικτών του Απόλλωνα μέσα στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα, ΜΠΡΟΣΤΑ από την κερκίδα των Πορτοκαλί, και να προκαλούν τους ελάχιστους οπαδούς.

Η ερώτηση είναι ποιος τους έστειλε εκεί και γιατί. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν εάν υπήρχαν οι Πορτοκαλί; ( Ο πρόεδρος του Απόλλωνα έχει δίκαιο – το πρωτάθλημα ΠΑΙΖΕΤΑΙ στο γήπεδο). Τόσοι και τόσοι δημοσιογράφοι γιατί δεν γράφουν όλα του τι συμβαίνουν σε ένα γήπεδο.

Για αυτούς έχω κάτι να αναφέρω που είδα με τα ίδια μου μάτια : Ταξίδεψα μερικές φορές στο εξωτερικό με την αποστολή του ΑΠΟΕΛ.

Σε ένα από αυτά τα ταξίδια ένας δημοσιογράφος πήγε μαζί μου για πρόγευμα το πρωί στο ξενοδοχείο και τον είδα να ξαναπηγαίνει για πρόγευμα πάλι ύστερα από 2 ώρες. Όλοι οι δημοσιογράφοι που κάνουν ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ στο εξωτερικό τυγχάνουν πολύ καλής αντιμετώπισης συμπεριλαμβανομένου και γεύματος από τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ. Καλά αυτοί οι άνθρωποι δεν σέβονται αυτά;

Και ρωτώ αυτούς – γιατί δεν σχολίασαν την περίπτωση του διαιτητή στον αγώνα Αεκ –ΑΠΟΕΛ όπου ο Ντελατόρε δέχθηκε αγκωνιά και έπεσε κάτω τραυματισμένος, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς  με τον διαιτητή να σφυρίζει τίποτε (όπως έκανε και σε περιπτώσεις φάουλ των παικτών της Αεκ πάνω σε παίκτες του ΑΠΟΕΛ, μέχρι που η Αεκ σκόραρε).

Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να σας  θυμίσω για τον άλλον διαιτητή που πρόσφατα δεν είδε 2 πέναλτι σε 1 αγώνα με αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ να χάσει βαθμούς (ο πρόεδρος του Απόλλωνα έχει δίκιο – το πρωτάθλημα ΠΑΙΖΕΤΑΙ στο γήπεδο).

Τελειώνοντας να ρωτήσω ποιους βολεύει η κατάσταση αυτή με την κάρτα φιλάθλου;

Η απάντηση είναι απλή : όσους τρέμουν την παρουσία των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!