Φάνηκε από τον Ιανουάριο

Η νέα τάξη πραγμάτων στο ΑΠΟΕΛ όπου δεν υπάρχει το μπάτζετ προηγούμενων χρόνων για να γίνουν βαρβάτες και ποιοτικές μεταγραφές είναι μια αντικειμενική δυσκολία και πρόκληση. Ο Τέτι έχει την πιο δύσκολη αποστολή που μπορούσε να αναλάβει κάποιος αφού πρέπει να φέρει 4 παικταράδες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο.

Ρόλο έτσι ώστε την κρίσμη διμηνία Ιουλίου-Αυγούστου, η ομάδα να μπορέσει να εξασφαλίσει συμμετοχή σε ομίλους.

Η δυσκολία του εγχειρήματος φάνηκε και στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Τότε ο Τέτι κλήθηκε για πρώτη φορά να επιλέξει παίκτες. Η προοπτική και το ζητούμενο ήταν να φέρει παίκτες που θα βοηθούσαν την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά και να προσαρμοστούν προκειμένου να έχουν ουσιαστική συμβολή και στη νέα χρονιά.

Οι επιλογές των Φακινέτι, Μπέζιακ, Γιακολις και Βιντιγκαλ πλέον μπορούν να κριθούν με απόλυτο τρόπο. Οι πρώτοι δυο δεν μπορούν να θεωρηθούν παίκτες που αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και η παραμονή τους θα είναι πισωγύρισμα.

Ο Βιντιγκάλ έδειξε καλά στοιχεία και άφησε υποσχέσεις αλλά δεν θεωρείται μονάδα που μπορεί η πρέπει να του φορτώσουμε την ευθύνη της κρίσιμη διμηνίας.

Γίνεται αντιληπτό με βάση τα πιο πάνω ότι ο Τέτι και οι υπόλοιποι που τον επηρεάζουν θα πρέπει να αυξήσουν το ποσοστό επιτυχίας τους με τα διαθέσιμα λεφτά.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!