Φιέστα εν μέσω εκκρεμοτήτων

Η σημερινή μέρα θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα αφού ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα επισκιαστεί από τη φιέστα που θα ακολουθήσει. Το αγωνιστικό μέρος θα περάσει σε δεύτερη μοίρα όχι μόνο για αυτό αλλά γιατί και οι δυο ομάδες προετοιμάζονται για τον τελικό της Τετάρτης.

Οι δυο κερκίδες του ΓΣΠ θα είναι γεμάτες αφού οι πιο πιστοί οπαδοί μας θα δώσουν και σήμερα το παρών τους στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τους άξιους πρωταθλητές. Ο φόβος ή άγχος όσων νόμιζαν ότι θα φτάναμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να κριθεί το πρωτάθλημα δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο ΑΠΟΕΛ έστω και χωρίς νίκη στα ντέρμπι (εννοούμε αυτά με ΑΕΚ και Απόλλωνα) έφτασε στο ζητούμενο γιατί ήταν η πιο σταθερή και ποιοτική ομάδα σε όλη της διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σε λίγες εβδομάδες κανείς δεν θα θυμάται αυτές τις λεπτομέρειες και είναι για αυτό που η έγνοια όλων είναι ήδη στο πως θα δούμε τον ΑΠΟΕΛ να βελτιώνεται προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή.

Οι εκκρεμότητες είναι πολλές με σημαντικότερη αυτή της τεχνική ηγεσίας αφού έστω και αν ο αγωνιστικός σχεδιασμός προχωρεί είναι ακόμα άγνωστο ποιος θα προπονεί τους παίκτες του χρόνου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X