Τριπλό εμπάργκο σε Μ.Μ.Ε!

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έπιασαν πάτο κάνουν κάτι παραπάνω με το οποίο δείχνουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν κάθε όριο.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια οι ψυχοπαθείς ανακοίνωσαν σήμερα το εμπάργκο με αφορμή τη στάση όσων τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις κλανιές τους στον μεταξύ μας αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση τους αναφέρει τα ακόλουθα:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την εχθρική στάση και την απαξιωτική συμπεριφορά που τυγχάνει ο σύλλογος από συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα:

•          Τη συνέχιση του εμπάργκο στο ΡΙΚ για την επαναλαμβανόμενη αντιεπαγγελματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά σε βάρος του Συλλόγου, στο πλαίσιο της εκπομπής «Γκολ και Θέαμα» που έχει εδώ και αρκετό καιρό υποβιβάσει την ανάλυση και την κριτική σε «καφενειακό» επίπεδο. Ειδικότερα, για τη χρήση της τεχνολογίας για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Νταρμπισάιρ στον πρόσφατο αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΑΠΟΕΛ και τη συγκλονιστική προσπάθεια να γίνει το μαύρο-άσπρο.

•          Την επιβολή εμπάργκο στην ιστοσελίδα www.omonoia24.com για την εχθρική στάση που επιδεικνύει απέναντι στον Σύλλογο σε συστηματική βάση και την εργολαβική ανάληψη της αποδόμησης του Διοικητικού Συμβουλίου. Μέσα από δημοσιεύσεις του, προσπαθεί να καλλιεργήσει την απαξίωση, διαβάλλοντας όχι μόνο το υφιστάμενο ΔΣ, σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, αλλά και στοχοποιώντας το προσωπικό που εργοδοτεί ο Σύλλογος.

•          Την επιβολή εμπάργκο στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM, λόγω της συστηματικής αδυναμίας που επιδεικνύει στο να λειτουργεί αντικειμενικά μετά από αγώνες ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΑΠΟΕΛ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διευκρινίζει ότι η καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική, ακόμη και η πιο αυστηρή, είναι πάντοτε καλοδεχούμενη. Όχι όμως η απαξιωτική, μεροληπτική και ετεροβαρής αντιμετώπιση.

Η επιβολή εμπάργκο είναι ένα μέτρο που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν επιθυμεί να εφαρμόζει, ωστόσο συγκεκριμένες συμπεριφορές δεν αφήνουν άλλη επιλογή. Ο Σύλλογος δηλώνει πρόθυμος να ανακαλέσει το μέτρο αυτό, εάν και εφόσον τα ΜΜΕ στα οποία τους επιβλήθηκε, επιδείξουν ειλικρινή διάθεση για να αντιμετωπίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της με αντικειμενικότητα και σεβασμό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X