Για την ανατροπή των δεδομένων

Σύνθημα νίκης που θα ανατρέψει τα δεδομένα όπως έχουν δημιουργηθεί μετά την ταπεινωτική ήττα έστειλε σήμερα ο Πετεβίνος ο οποίος ανάφερε πως ξέρουν τα λάθη που έγιναν και τα οποία προφανώς απαγορεύεται να επαναληφθούν.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας διέψευσε ότι δεχτήκαμε πρόταση για τον Ντε Καμάργκο και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλων: «Το πως ξεπερνάς ένα αρνητικό αποτέλεσμα είναι με ένα θετικό αποτέλεσμα στην επόμενη αγωνιστική. Πλέον αντιστρέφουμε τη λογική και προετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι που θα μας φέρει στη κορυφή. Είχα πει και μετά τον αγώνα με τον Απόλλων πως είναι ευτύχημα πως υπάρχουν 5 μέρες για το ντέρμπι καθώς χρειαζόμασταν να καθαρίσει το μυαλό μας. Στη σκέψη και το μυαλό του κ. Δώνη είναι το πως θα εφαρμόσει το πλάνο του. Ξέρουμε το τι κάναμε λάθος και πως θα το διορθώσουμε και πάμε για τη νίκη»

«Δεν υπήρξε ποτέ πρόταση για τον Ντε Καμάργκο»

Για τον Νούνο Μοράις: «Έχουμε πει πολλά για τον Νούνο. Τη φετινή σεζόν έχει πετύχει και κάποια ρεκόρ, είναι παίκτης φαινόμενο. Ένας ξένος που κατέκτησε 7 πρωταθλήματα και πολλά άλλα. Δεν είναι εύκολο να τα σηκώνεις όλα αυτά, όμως ο Νούνο αντέχει»

Για τα μεταγραφικά: «Τα δεδομένα είναι ίδια. Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά και παραμένουν μέχρι τη τελευταία μέρα. Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει είναι θέμα του προπονητή»

Για το μέτρο της ταυτοποίησης: «Από την μέρα που αποφασίστηκε το μέτρο υπήρχαν πολλά θέματα που έπρεπε να ξεκαθαρίσουν. Ένα από αυτά ήταν η προνομιακή διάθεση. Από εκεί και πέρα ο ΑΠΟΕΛ προχώρησε σε όλες τις νομικές διαδικασίες βρέθηκε ακόμη μια τρύπα. Στην ελεύθερη προπώληση δεν μπορεί να ελέγξει κανείς το ποιος θα πάρει εισιτήριο. Πέραν από τους 1300 που είχαν προτεραιότητα μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο εκτός του ΑΠΟΕΛ αλλά και σε προηγούμενα. Γι’ αυτό και εμείς θέλουμε η διάθεση να αφορά την ομάδα και όχι η πώληση»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Είναι εκτός τα παιδιά που έχουν εγχειριστεί και ο Λάγο, ο Καρλάο και ο Μπερτόλιο»

Για το αν υπήρξε πρόταση για Ντε Καμάργκο: «Δεν υπήρξε ποτέ πρόταση για τον Ντε Καμάργκο»

Για τον Μπερτόλιο: «Είναι διαφορετικοί μυικοί τραυματισμοί. Ο Μπερτόλιο δεν είναι ποδοσφαιριστής που δεν τον γνωρίζουμε. Το γεγονός πως η παρουσία του συνοδεύτηκε από πολλούς τραυματισμούς είναι δεδομένο και μας προβληματίζει. Το αντιμετώπισε και πιο παλιά όμως δεν είχε τόσους συνεχόμενους τραυματισμούς»

Για το κόσμο και τα 550 εισιτήρια που έφυγαν: «Είναι ένα ζήτημα αυτό. Είναι κάτι που θα συζητηθεί και στη συνάντηση των προέδρων. Το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ δεν εξάντλησε τα εισιτήρια είναι κάτι που μας προβληματίζει»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X