Το δίλημμα στο δεξί άκρο

Πλησιάζει η μάχη του Τσιρείου και για να φύγουμε από αυτήν νικητές θα πρέπει να παρατάξουμε ένα πλάνο όπου οι παίκτες που θα αγωνιστούν σε κάθε θέση θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ένα από τα ερωτήματα που θα πρέπει να απασχολούν τον Δώνη και τους συνεργάτες του είναι αυτό του παίκτη που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Οι Νσούε, Βούρος αλλά και ο Πολιάκοφ είναι οι επιλογές και η απόφαση για το ποιος θα αγωνιστεί είναι κρίσιμη και με προεκτάσεις. Θεωρητικά ο Νσούε είναι αυτός που έχει προβάδισμα αλλά η απόφαση δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη με βάση τα όσα έχουμε δει στον αγώνα με την Αεκ.

Ο Ισπανός στο συγκεκριμένα αγώνα είχε θέματα όσον αφορά την αμυντική του συμπεριφορά τα οποία έγιναν ακόμα πιο έντονα επειδή δεν είχε καλή συνεργασία με τον Σαλάι που «βαφτίστηκε» δεξί χαφ.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα αν ο Βούρος είναι πιο ενδεδειγμένη λύση με το σκεπτικό ότι πρόκειται για έναν πιο αθλητικό και αμυντικογενή παίκτη.

Η απόφαση για το ποιος θα καλύψει το δεξί άκρο έχει προεκτάσεις και για το ποιος θα παίξει δίπλα από τον Μερκή στο κέντρο της άμυνας, με το ζητούμενο και σε αυτή την περίπτωση να είναι κάποιος που θα μπορεί να λειτουργήσει σωστά στο  transition του Απόλλωνα και την ταχύτητα με την οποία εκδηλώνεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!