Γιατί ξέχασε τον Αναστάσιου;

Με την ομάδα μας να έχει ξεμείνει από κεντρικούς αμυντικούς λόγω των συχνών τραυματισμών και το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μερκή πολλοί θυμήθηκαν πιο έντονα από ποτέ εκείνον τον μικρό που από το πουθενά έπαιξε βασικός στην Πράγα και κατά τον Κετσπάγια ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας μας. Αναφερόμαστε στον Ραφαήλ Αναστάσιου ο οποίος από τότε που έκανε το μπαμ έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί.

Ο Κετσπάγια στράφηκε στη λύση Αρτύματα προκειμένου να καλύψει τα κενά και παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες του παίκτη ήταν φανερό σε πολλούς αγώνες ότι δυσκολευόταν να ανταποκριθεί.

Γιατί ο Κετσπάγια αγνοεί την επιλογή Αναστάσιου έστω και αν πρόκειται για έναν άπειρο παίκτη;

Από τον Αρχάγγελο και πιο συγκεκριμένα από το τεχνικό τιμ διαρρέει ότι οι λόγοι σχετίζονται με την εξωαγωνιστική ζωή του νεαρού! Πιο συγκεκριμένα γίνεται λόγος για παραπανίσια κιλά που βάζει ο παίκτης και τα οποία είναι τόσα που θα έκαναν προβληματική την πιθανή συμμετοχή του.

Και αν ακόμα όλα αυτά ισχύουν αποτυπώνουν με ανησυχητικό τρόπο τα μεγαλύτερα προβλήματα που υπάρχουν και αγγίζουν την τεχνική ηγεσία. Όταν δεν μπορεί να πειθαρχήσει ένα 19χρονο παιδαρέλι στα όσα ζητά το επιτελείο Κετσπάγια, τι πρέπει να αναμένουμε από τον κάθε Σερτζιο ή Ντε Βινσέτι;

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!