Γλύφω εκεί που έφτυνα ή φτυνω εκεί που έγλυφα;

Πολλές φορές έχουμε περιέλθει στη φάση που είμαστε τώρα. Ήμουν από τους πρώτους που κατέκρινα τον Παν.Συ.Φι όταν ένιωσα ότι το «ULTRAS» ήταν πάνω από το «ΑΠΟΕΛ ULTRAS». Δεν ξέρω αν γλύφω εκεί που έφτυνα ή φτυνω εκεί που έγλυφα αλλά ότι λέω και γράφ το κάνω από αγάπη για τον ΑΠΟΕΛ.

Είναι εύκολο από τον καναπέ να κρίνεις. Εύκολο αλλά παραπλανητικό. Όσοι έχουν πάει Τσίρειο καταλαβαίνουν τι περνάμε διαχρονικά εκεί. Μια παντελώς ανίκανη αστυνομική διεύθυνση σε επικίνδυνο βαθμό. Έπρεπε μέσα από τα χρόνια να μαθαίναμε ότι δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένη την αστυνομική προστασία. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η προπαγάνδα και ο φανατισμός εναντίων του ΑΠΟΕΛ καλλιεργήθηκε όλη την βδομάδα. Ανακοινώσεις, κάλεσμα συσπείρωσης και πολεμικές ανακοινώσεις από επίσημες σελίδες συνόλων στο διαδίκτυο έμεναν ατιμώρητες. Αυτά αγαπητή αστυνομία είναι ποινικές ευθύνες σε ηθικούς αυτουργούς!

Το θέμα με τα «παιδιά» που φέρνουν τις μπάλες διαχρονικό και γελοίο! Είδαμε με τα μάτια μας στο πρόσφατο παρελθόν, «παιδιά» ετών 30+ να κρύβονται πίσω από τους πάγκους και να πετάνε μπάλες μέσα στο γήπεδο όταν δεν έχαναν για να διακόπτουν το παιχνίδι, «παιδιά» να καθυστερούν να φέρνουν τις μπάλες και τόσα άλλα πολλά! Αυτά ποιος τα τιμώρησε; ΚΑΝΕΙΣ! Να δω από δω και μπρος ποιος θα κάνει μαγκιές!

Δεν μπορώ να το κρύψω αλλά η καρδιά μου (όχι η λογική) ένιωσε χαρά όταν οι 10-20 που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έδειξαν στους «μάγκες» που πετούσαν πέτρες ότι δεν μασάμε και τους πήραν στο τρέξιμο! Όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους μόνο αυτοί εκείνη την ώρα προστάτευσαν τους παίχτες μας και τον πάγκο μας γενικά αφού όλοι οι άλλοι- αστυνομίες, στιούαρς κτλ κρύβονταν!

Το ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς το δοκιμάσαμε και δεν μας άρεσε. Όμως θέλουμε γήπεδα να μπορούμε να παίρνουμε τις οικογένειες μας! Οι σύνδεσμοι έχουν ευθύνη σε αυτό! Το ίδιο και οι αρμόδιοι! Ισορροπίες μπορεί να βρεθούν!

Είπα ξανά ότι ο θεσμός των στιούαρτς δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε μια χώρα που οι οπαδοί «δέρνουν». Οι οπαδοί πρέπει να ελέγχονται αυστηρά (δεν εννοώ ταυτοποίηση χωρίς να την αποκλείω όμως) και να περιορίζονται στα οπαδικά τους καθήκοντα. Αυστηρότητα σε όσους παρεκτρέπονται αλλά προπάντων ποινές στους ηθικούς αυτουργούς! Μιλλοσφοτζισματα τελος!

Με αυτά που συμβαίνουν να μην ξεχάσουμε τα πάμπολλα (έχασα το μέτρημα) τηλεοπτικά πέναλτι που έχουμε κερδίσει και την οργανωμένη και συσπειρωμένη εχθρική αντιμετώπιση που τυγχάνουμε από όλους! Αν δεν ξυπνήσουμε άμεσα πολύ φοβάμαι ότι το 6ο σερί θα χαθεί οριστικά!

Υγ.1. ο Δώνης δεν με πείθει

Υγ.2. Καλώ τον Παν.Συ.Φι σε μια οργανωμένη εκστρατεία πάταξης των ναρκωτικών από τις κερκίδες! Δεν δέχομαι σαν περήφανος οπαδός του ΑΠΟΕΛ οι κερκίδες μας να «μοσχοβολάνε» χασίσι! Όλοι να σεβαστούν τον ιερό αυτό χώρο και να αφήσουν τον κόσμο να έρθει ξανά γήπεδο με την οικογένεια του!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΕΛ
Μιχάλης Νότια

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X