Γνώριζαν ή όφειλαν να γνωρίζουν

Η χρονική στιγμή κατά την οποία επιλέγουμε να παρέμβουμε δεν είναι τυχαία. Γίνεται έγκαιρα αλλά και επειδή ήδη αρχίσαμε να διακρίνουμε κάποια περιστατικά ή αναφορές που δείχνουν κάποια διάθεση ή πρόθεση. Επειδή λοιπόν η απόλυση ενός ακόμα προπονητή δεν είναι επιλογή για τη διοίκηση Πετρίδη έστω και αν ο φετινός αγωνιστικός σχεδιασμός συναγωνίζεται τον περσινό, οφείλουμε να κάνουμε το εξής σημαντικό σχόλιο.

Η διοίκηση γνώριζε όταν προσλάμβανε τον Κρίστιανσεν και το επιτελείο του ότι φέρνει στον ΑΠΟΕΛ έναν προπονητή με συγκεκριμένη φιλοσοφία αλλά και κάποιον που στα δυο χρόνια που εργάστηκε ως προπονητής δεν είχε ποτέ πρωταγωνιστικό ρόλο σε θέματα μεταγραφών.

Από τα τέλη Απριλίου σχολιάσαμε τα κριτήρια καταλληλότητας του Κρίστιανσεν και πως υπήρχαν θέματα που έπρεπε να απασχολήσουν προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να στελεχωθεί σωστά έτσι ώστε οι οποιεσδήποτε αδυναμίες να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

Τέσσερις μήνες μετά την έλευση Κρίστιανσεν υπάρχει και επίσημα η άποψη ότι η επιτροπή προγραμματισμού δεν έκανε καλά τη δουλειά της και αναμένουμε να δούμε αν και πως θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

Και επαναλαμβάνουμε ότι η στοχοποίηση του Κρίστιανσεν από οποιονδήποτε και ιδίως από τη διοίκηση που έχει ως πρώτη επιλογή την απόλυση προπονητών προκειμένου να «διορθώνει» τα προβλήματα δεν είναι επιλογή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!