Goalnews: Δεν τηρεί καν τα προσχήματα

Επειδή η τελευταία ανακοίνωση της Ομόνοιας αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια εντυπωσιασμού και δημιουργίας κλίματος δεν θα μπούμε στον κόπο να ασχοληθούμε με αερολογίες. Όπως έχουμε εντοπίσει ξανά ο μόνος οργανισμός που δεν έχει ακελοποιηθεί είναι η ΚΟΠ και όσο εκπνέει η θητεία Χριστόφια και συνειδητοποιούν ότι απέτυχαν να  αποκεφαλίσουν τους Κουτσκοκούμνη και Κούμα αντιδρούν με τον γνωστό τους τρόπο. Θα ασχοληθούμε όμως με κάτι που αφορά άμεσα τον ΑΠΟΕΛ και σχετίζεται με τον ελεεινό πλέον τρόπο που μερίδα μέσων ενημέρωσης και αθλητικογράφων ειδικότερο αντιμετωπίζει την ομάδα μας. Πρωταγωνιστής ως συνήθως είναι η εφημερίδα Goalnews που κυκλοφορεί καθημερινά με τον Φιλελεύθερο.

Η νέα ανήθικη και προσβλητική εμπλοκή του ΑΠΟΕΛ στο όλο σκηνικό προκύπτει από σημερινό άρθρο το οποίο υπογράφει ο Κώστας Καλλής. Η Goalnews αποκαλύπτει με περηφάνια την επιστολή που απέστειλε η Ομόνοια στην ΚΟΠ την οποία μάλιστα παραθέτει σε μεγάλη φωτογραφία.

Στο σχετικό άρθρο η Goalnews σχολιάζει την επιστολή ενώ παραθέτει αυτούσια και τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της. Διαβάσαμε λοιπόν και το εξής:

«Αντιθέτως, διαπιστώνουμε καταφανή εύνοια υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια και τις αποφάσεις μας δεν της πήραμε εν βρασμώ ψυχής, όπως μπορεί να υποστηρίξουν κάποιοι», τονίζουν οι πράσινοι.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι πουθενά δεν υπάρχει η πιο πάνω αναφορά για το ΑΠΟΕΛ στην επιστολή της Ομόνοιας!  Η Goalnews έμεινε και πάλι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη ασχέτως αν έπεσε θύμα της επίσημης Ομόνοιας η οποία ενδεχομένως να κυκλοφόρησε δυο εκδοχές επιστολών.

Η διάθεση του να συνεχίσουν την παραπληροφόρηση και να συμπορευθούν με την επικοινωνιακή πολική της Ομόνοιας επιβεβαιώνεται και από το ότι το ίδιο ακριβώς άρθρο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα τους.

H επιστολή όπως έχει σταλεί στην ΚΟΠ

Kύριοι,Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας σε σημερινή του συνεδρία, αφού μελέτησε την παρούσα κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο, την διαιτητική ανεπάρκεια, την ανομοιομορφία στις αποφάσεις της Δικαστικής Επιτροπής, τις παραπομπές και μη παραπομπές σωματείων για διάφορα συμβάντα και γενικά το κλίμα αδικίας αλλά και την παντελή έλλειψη ουσιαστικής διάθεσης για να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Αίρει την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Γιώργο Κούμα. Θεωρούμε ότι με την στάση και την συμπεριφορά τους απέδειξαν ότι η περιβόητη ουσιαστική αλλαγή στον χώρο του ποδοσφαίρου αποτελεί ανέφικτο στόχο. Ταυτόχρονα θεωρούμε ότι δεν υπάρχει ούτε και η βούληση από μέρους τους για λήψη αναγκαστικών μέτρων, προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο στηρίξαμε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας το περασμένο καλοκαίρι και θεωρούμε ότι απέτυχε παταγωδώς.

Αίρουμε την εμπιστοσύνη μας στην Κυπριακή Διαιτησία, αφού δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σωματείων για δίκαιη και αντικειμενική διαιτησία. Ζητούμε άμεση κάθοδο ξένων διαιτητών, ως άμεση και προσωρινή λύση για αντιμετώπιση του ζητήματος.

Καλούμε όλα τα σωματεία να εγκύψουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο μας και να βρούμε από κοινού λύσεις που μπορούν μακροπρόθεσμα να είναι λειτουργικές και να αποκαταστήσουν το περί δικαίου αίσθημα του φίλαθλου κοινού αλλά και να αποτελέσουν θεμέλιο για την βελτίωση του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!