Ο καλύτερος επίλογος

Από τη στιγμή που καταφέραμε να κερδίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος έχοντας απόδοση που κρίνεται από τους περισσότερους από μέτρια ως κακή τότε δικαιούμαστε να λέμε ότι έκλεισε το 2011 με τον πιο ιδανικό τρόπο. Ο χτεσινός αγώνας με την ΑΕΚ ήταν δύσκολος και χωρίς αμφιβολία το 3-0 δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα των δυο ομάδων αλλά την πολύ καλή μέρα στην οποία βρέθηκε ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Η διοίκηση της ΑΕΚ και μερίδα του τύπου σήμερα θα σταθεί στα διαιτητικά λάθη τα αλλά για εμάς μεγαλύτερη σημασία έχει η νίκη που μας επανέφερε στην κορυφή. Το πόσο εύκολη ή δύσκολη φάση ήταν αυτή του Μυτίδη με τον Πάρντο σχετίζεται και με πόσα απωθημένα έχουν εναντίον του ΑΠΟΕΛ οι οπαδοί της Ομόνοιας και οι αντιπρόσωποι τους στα διάφορα μέσα ενημέρωσης. Η ευθύνη για τα λάθη που έγιναν βαραίνει αυτούς που όρισαν τον Ζαφείρη αφού όπως εντοπίσαμε και πριν τον αγώνα ο Ολλανδός επέλεξε έναν αδύνατο διαιτητή για τον πιο δύσκολο και σημαντικό αγώνα.

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας χρίζει βελτίωσης κάτι που αντιλαμβάνονται όλοι στον Αρχάγγελο. Όπως είναι φυσιολογικό η ανάγκη όλων τις επόμενες μέρες είναι η αποτοξίνωση από το ποδόσφαιρο.  Το 2011 και κυρίως οι τελευταίοι 4-5 μήνες έφεραν προπονητές και ποδοσφαιριστές στα όρια τους. Σαν αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ είναι ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θέλει να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στο Champions League και δείχνει ικανό για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα!Ρεπό μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου

Ενδεικτική της ανάγκης των ποδοσφαιριστών για ένα γερό διάλειμμα είναι ότι κάποιοι φρόντισαν να αναχωρήσουν από την Κύπρο από ψες ενώ αρκετοί αναχωρούν σήμερα έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το ρεπό που θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου. Αυτό επίσης ίσως να εξηγεί και κάποια πράγματα για την απόδοση της ομάδας στο χτεσινό αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!