Ανανέωση διαρκείας

Έφτασε ο καιρός της ανανέωσης της κάρτας διαρκείας και ως μισο – υποστηριχτής της κάρτας φιλάθλου (θα εξηγήσω παρακάτω) γράφω τους λόγους που μετά από πολλά χρόνια δεν θα ανανεώσω(περίπου 10 χρονιές).

Πρώτα να εξηγήσω γιατί υποστηρίζω την κάρτα. Εν έχουμε φασαρίες και κεκλεισμένων αγώνες, γεγονός που με επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό αφού θέλω και την υγεία μου αλλά και να πηγαίνω στους αγώνες που προπλήρωσα.

ΝΑΙ χωρίς τους «οργανωμένους» δεν έχουμε «ατμόσφαιρα» αλλά τα υπέρ για εμένα εν περισσότερα. Θεωρώ ότι ένεν η κάρτα που «σκότωσε» το ποδόσφαιρο από μόνη της, ΝΑΙ είναι ένας που τους λόγους αλλά όχι ο βασικός.

Σας παραθέτω κάτω τους λόγους που δεν θα ανανεώσω.

 • Βάλουν αγώνες Τετάρτες και Δευτέρες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, που το καταλάβω αφού οι ομάδες φέρνουν μέσα παραπάνω χρήμα, αλλά βάλουν τζίνους τους αγώνες 5-6 το απόγευμα. Καθημερινές η ώρα 5!! Και περιμένουν να έσιή κόσμο.
 • Γιατί βαρέθηκα τες αλλαγές προπονητών. Με κάθε αλλαγή πάμε πίσω αφού ο νέος προπονητής πρέπει να περάσει το δικό του σύστημα, να προωθήσει τους δικούς του παίκτες κτλ με αποτέλεσμα να μεν βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο.
 • Τα τελευταία χρόνια ωραίο ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε, ούτε που την ομάδα μας αλλά και που ομάδες αντίπαλες που αντί να παίζουν ποδόσφαιρο, τζιλιούντε χαμέ(βλέπε την μία ομάδα της Λεμεσού)
 • Γιατί εφκάλαν τες τιμές και πάνω κάτω εν ακριβώς τα ίδια με πέρσι, με ποιο κίνητρο να έρτω; Χαμήλωσε λίο την τιμή.
 • Γιατί στο τέλος της χρονιάς (ξέρω εν πολλά εγωιστικό τουτο) σε κρίσιμους αγώνες βάλει τιμές 5ευρώ η ομάδα αλλά εμένα εν ήδη προπληρωμένο το εισιτήριο μου.
 • Γιατί μπορεί να διαψεύδουν ούλοι, όμως τελευταία δύο χρόνια πάμε τελικό και η ομάδα εν «πατά» γήπεδο. Με τες γνωστές φήμες που δεν θα αναλύσω.
 • Γιατί φέτος στους 16 εντός αγώνες στους 10 έβρεσιε, και μπορεί που ήμουν 20 να μεν με έκοφτε, αλλά τωρά μέσα σε ένα γήπεδο που αλλάξαν τες καρέκλες αλλά μια τρύπα να φέφκει το νερό εν επρονοήσαν εν μπορώ να πηαίνω. (Sorry ΓΣΠ αλλά ΕΝ είσαι γήπεδο που να πεθυμώ να πάω.)
 • Γιατί χωρίς την Ομόνοια, οι αγώνες στο γήπεδο δεν αξίζουν, όταν ήμουν μιτσής στο λύκειο για μια βδομάδα ένιωθες ότι έρχεται ο αγώνας, και μετά 1-2 μέρες ήθελες να μεν παεις σχολείο αν ήσουν με του ηττημένους, και φορούσες την φανέλα της ομάδας σου αν ήσουν με τους νικητές. Τώρα αυτό χάθηκε, όι για την κάρτα αλλά για την ίδια την Ομόνοια.
 • Γιατί εν μπορώ να αναπνέω τα τσιάρα τους δίπλα μου.
 • Γιατί έκαμα τα μαθηματικά μου και το να έχω cablenet τωρά που αλλάσει το ΑΠΟΕΛ τηλεοπτικό χορηγό, συμφέρει μου και περισσεύκουν μου και λεφτά να τον βλέπω τον αγώνα σπίτι που ένα ποιο ωραίο περιβάλλον, ποιο άνετο, χωρίς τσιάρα και νερά και όλα όσα έγραψα πάνω.
 • Γιατί μπορεί να είναι μια πάρα πολλά μικρή λεπτομέρεια αλλά μικρο χειρισμοί που μας κάμνουν να πιστεύουμε ότι μας θεωρούν πελάτες και όχι οπαδούς πειράζουν με. Π.χ ένα πολλά μικρό, που εχτές που ξεκίνησε η νέα κάρτα, αμέσως αφαιρούμαστε που τα μηνύματα για μεταγραφές, λες και τιμωρούν μας γιατί εν το ανανεώσαμε. (ναι είναι πολύ μικρό για να μην ανανεώσεις αλλά τέτοια μικρά υπάρχουν πολλά και προθέτονται μαζί με τους ποιο σημαντικούς λόγους

ΓΠ – Πρώην 225

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!