Οι 12 με μεταπωλιτική και αυτός που λείπει

Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να χτίσει τις προϋποθέσεις μέσα από τις οποίες θα συνεχίσει να λειτουργεί σε ένα μοντέλο όπου σε συστηματική βάση θα πωλεί παίκτες σε ομάδες του εξωτερικού. Αυτό κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να έρχονται επιπλέον έσοδα που βοηθούν την ανάπτυξη υποδομών και τη διάθεση ρευστού για αγορά παικτών.

Κάπως έτσι λειτούργησε η διοίκηση τον τελευταίο ένα χρόνο αφού τα έσοδα από την παραχώρηση των Ντε Βινσέτι, Καρλάο και Σωτηρίου επιχορήγησαν τα λεφτά που δαπανήθηκαν για τις μεταγραφές των Σαλάι, Ζαχίντ και Μακρή.

Ο Πετρίδης στις τελευταίες δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ υπάρχουν πλέον 12 παίκτες με μεταπολιτική αξία. Αν και πρόκειται για μια αισιόδοξη εκτίμηση είναι γεγονός ότι κάποιοι έχουν προοπτικές να φέρουν στην ομάδα μας αρκετά έσοδα.

Αυτό όμως είναι κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου και εφόσον παίκτες όπως ο Σαλάι ξεσκιστούν στην προπόνηση όπως έκανε ο Σωτήριου.

Μέχρι τότε όμως υπάρχει απλά μια καλή προοπτική αλλά και η επισήμανση ότι κάτι λείπει από τον ΑΠΟΕΛ.

Λείπει ο παίκτης στην μεσοεπιθετική γραμμή που στα δύσκολα θα ορθώσει ανάστημα και θα δώσει λύσεις είτε στο δημιουργικό κομμάτι είτε σκοράροντας. Η μεταγραφική περίοδος που έρχεται δίνει τη δυνατότητα να αποκτηθεί αυτός ο παίκτης. Και ο Ντε Βινσέτι είναι φυσιολογικά ο πρώτος υποψήφιος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!