Η άγνωστη προοπτική του ΑΠΟΕΛ

Προσπαθούμε να πιαστούμε από κάπου αλλά δυσκολευόμαστε. Το δείγμα γραφής δεν είναι μόνο οι δυο αγώνες πρωταθλήματος αλλά ούτε και οι ευρωπαϊκοί που προηγήθηκαν.

Είναι και το γεγονός ότι το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ κάθε χρόνο αποψιλώνεται και το ότι οι συχνές αλλαγές προπονητών και τεχνικού επιτελείου δημιουργούν θέματα αφομοίωσης αγωνιστικής φιλοσοφίας, τακτικής αλλά και τραυματισμών.

Η εξάρτηση σε παίκτες της παλιάς φρουράς που πλέον δεν μπορούν να θεωρούνται καν βασικοί αποτυπώνει ως ένα βαθμό το μέγεθος του προβλήματος.

Κάποιος μπορεί εύκολα να ισχυριστεί ότι ο Γιώργος Κωστής καλείται να δώσει μια άνιση μάχη αφού είναι δύσκολο με το υλικό που διαθέτει να κάνει τον ΑΠΟΕΛ επιβλητικό και ότι άλλο τον θέλει.

Το ποτήρι σήμερα είναι μισοάδειο αφού δεν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει σύντομα και με ουσιαστικό τρόπο. Η εκτίμηση ότι θα τα καταφέρουμε και φέτος επειδή οι άλλοι δυο θα φθαρούν λόγω της συμμετοχής τους στους ομίλους του Europa League δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X