Το θέμα με τραυματισμούς και φυσική κατάσταση

Δεν φτάνει που υπάρχουν τα αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα, προκύπτουν και τραυματισμοί με συχνότητα και χειρισμό που φανερώνουν άλλου είδους αδυναμίες. Παρόλο που δεν έχουν συμπληρωθεί τρεις μήνες από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων ο αριθμός και το είδος των τραυματισμών δείχνουν ότι ίσως κάτι να πηγαίνει στραβά.

Η καταμέτρηση περιλαμβάνει δυο μυϊκούς τραυματισμούς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για τους Νσούε και Καζού. Η περίπτωση του πρώτου ξεκίνησε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία ενώ η συνέχεια ήταν ο πρόσφατος τραυματισμός μετά που επέστρεψε από αγώνες της Εθνικής.

Εκτός των προαναφερθέντων υπήρξαν οι περιπτώσεις Ντε Βινσέντι (έχασε τον επαναληπτικό με Σούντουβα), Αλωνεύτη (έμεινε εκτός με Φλόρα, Μπερ Σεβά και Αστάνα), Σάλαϊ (έμεινε εκτός στον επαναληπτικό με την Φλόρα) Άλεξ Κωνσταντίνου και Νατέλ (έπαιξε μόνο με Σούντουβα) ενώ πρόσθεσαν τα ονόματα τους οι Καρλάο και Εφραίμ μετά τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αν στο όλο σκηνικό προσθέσουμε και το ότι βλέπουμε μια ομάδα χωρίς ενέργεια και με στατικότητα στον τρόπο ανάπτυξη της, εντείνονται οι υποψίες για έλλειψη καλής φυσικής κατάστασης.

Το πόσο και πως δούλεψαν στο στάδιο της προετοιμασίας οι παίκτες αλλά και πως χειρίζονται οι αρμόδια τα θέματα τραυματισμών και αποκατάστασης είναι κάτι που γνωρίζουν ελάχιστοι. Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των τραυματισμών και η φυσική κατάσταση προβληματίζουν. Και η παρουσία του Σάμπουριτς που δήθεν επιβλέπει και φροντίζει να κυλούν όλα ομαλά μόνο ανέκδοτο μπορεί να θεωρηθεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!