Οι αλλαγές του και η τεράστια νίκη

Οι αλλαγές του έδωσαν στην ομάδα την έξτρα ώθηση και στο τέλος ο Κρίστιανσεν τρελάθηκε. Στις δηλώσεις του χαρακτήρισε τη νίκη ως την πιο σημαντική της καριέρας του και όχι μόνο.

Για την νίκη της ομάδας του: “Μετά το αποτέλεσμα στην Νορβηγία και την ήττα, ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Ήταν πάρα πολύ η πίεση, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν υπομονή για να κερδίσουν, κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όλοι, διοίκηση, κόσμος, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία έκαναν το καθήκον τους για να φτάσουμε στην πρόκριση”.

Σε απάντηση για παράπονα των Νορβηγών για καθυστερήσεις στο φινάλε: “Είδα μπάλες να περνούν όπως είδα και ποδοσφαιριστές Ρόζενμποργκ να πέφτει κάτω για καθυστερήσεις. Κάθε ομάδα έπαιξε τα δικά της χαρτιά και δεν έχει τίποτα εναντίον του ΑΠΟΕΛ για το fair play”.

Για το που αφιερώνει την νίκη: “Την αφιερώνω σε αυτούς που έχω κοντά μου την οικογένεια μου, τα παιδιά μου, στην διοίκηση που με επέλεξε και στον κόσμο που ήρθε και να μας στήριξε σήμερα. Ήταν επίσης η πιο σημαντική νίκη στην προπονητική μου καριέρα, μέχρι την επόμενη”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X